Zoekresultaten

Objecten: 1 tot 10 van 78.

4 slaapkamer Finca te koop Denia - Referentie E9419 +Toevoegen aan favorieten 525.000 €

Prachtig landelijk gelegen, heeft dit object een fantastische ambiance. Bovendien is het perfect voor paardenliefhebbers. Omarmd door de zo typerende amandelbomen, olijfbomen en prachtige vergezichten over de landerijen is dit object een oase van rust op een sprookjesachtige locatie. Finca, traditie en originele schoonheid, het zijn de kernbegrippen om dit object te omschrijven. Werkelijk een droom…

meer: Finca te koop Denia ...

3 slaapkamer Penthouse te koop Denia - Referentie E9538 +Toevoegen aan favorieten 541.000 €

Dit exclusief, comfortabel en ruim bemeten Penthouse, is gelegen op één van de mooiste appartementencomplexen "Golf Suites" van het la Sella Golf resort in Denia. VANAF HET 38m2 GROTE TERRAS KUNT U GENIETEN VAN EEN PRACHTIG UITZICHT OVER DE GOLFCOURSE, EN DE MIDDELLANDSE ZEE KUST!

meer: Penthouse te koop Denia ...

4 slaapkamer Villa te koop Javea - Referentie E9786-1 +Toevoegen aan favorieten 549.000 €

Javea, Geweldige vrijstaande villa met 4 slaapkamers en FANTASTISCH PANORAMISCH UITZICHT OP ZEE. Op de beste locatie, met fantastisch uitzicht en een actuele infrastructuur, bieden wij u deze villa aan. De villa, met 2 woonlagen, biedt een wooneetkamer, keuken, 4 slaapkamers, 4 badkamers en grote terrassen.

meer: Villa te koop Javea ...

7 slaapkamer Finca te koop Denia - Referentie E9671 +Toevoegen aan favorieten 549.000 €

FINCA met 7 slaapkamers en 6 badkamers, EN SLECHTS 4 KM VAN HET STRAND GELEGEN. Het pand is recent nog gerenoveerd en biedt 2 ruime livings, 2 eetkamers, 2 keukens en 7 en suite slaapkamers. Een meer dan interessant aanbod!

meer: Finca te koop Denia ...

2 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9698 +Toevoegen aan favorieten 570.000 €

Denia, moderne vrijstaande villa´s, nabij stad en strand. Op loopafstand van het centrum van Denia en het havengebied; en gelegen op het lager, vlakke gedeelte van de Montgó, bieden we u een exclusief nieuwbouwproject aan met 22 vrijstaande moderne villa´s. Alle woningen, met 2 woonlagen, bieden 2 ruime slaapkamers, prachtig zicht op de berg en op het zuiden gebouwd. De hoogwaardige afwerking biedt u het hele jaar door optimaal woongenot. Contacteer ons voor verdere informatie!

meer: Villa te koop Denia ...

4 slaapkamer Penthouse te koop Denia - Referentie E9779 +Toevoegen aan favorieten 595.000 €

Haven van Denia, LUXE PENTHOUSES, slechts 200m van de Marina de Denia gelegen, perfecte appartementen met 4 slaapkamers, nieuwbouw. In een modern resort op loop-wandel afstand van het strand, restaurants en winkels. Deze Penthouses zijn ideaal voor zonvakanties. Met een heerlijk overdekt terras, een ideale stek om weg te dromen, en absoluut 365 dagen per jaar optimaal te genieten.

meer: Penthouse te koop Denia ...

4 slaapkamer Villa te koop Javea - Referentie E9511 +Toevoegen aan favorieten 599.000 €

Javea Montgó, UITSTEKENDE TRADITIONELE VRIJSTAANDE VILLA, als nieuw, 4 slaapkamers. Deze vrijstaande villa, in een rustige residentiële woonomgeving, bevindt zich OP 10 Min. AFSTAND VAN HET ZANDSTRAND en 3 min. van het dorpscentrum, en is in perfecte staat van onderhoud. De villa, zeer compleet uitgerust en ideaal voor ¨het hele jaar door¨, beschikt over 4 slaapkamers, 4 badkamers, een ruime living en prachtige tuin met privé zwembad van 9 x 4 meter. Een ideaal object op een toplocatie!

meer: Villa te koop Javea ...

5 slaapkamer Villa te koop Javea - Referentie E9787-1 +Toevoegen aan favorieten 599.000 €

VILLA MET ADEMBENEMEND PANORAMISCH ZEEZICHT, 5 slaapkamers en 4 badkamers. Uitzicht, uitzicht, uitzicht... deze vrijstaande villa biedt u een indrukwekkend en eenmalig uitzocht over de vallei en de zee. De villa zelf: zeer goed onderhouden en met een royaal zwembad en ruime terrassen, daarmee ideaal om het hele jaar door van te genieten, kortom ideaal voor de hele familie! Een buitenkans voor een zeer aantrekkelijke prijs!

meer: Villa te koop Javea ...

5 slaapkamer Villa te koop Javea - Referentie E9788-1 +Toevoegen aan favorieten 599.000 €

Javea, vrijstaande villa met ZEEZICHT en privé zwembad. Deze mooie vrijstaande villa heeft een aantrekkelijk exterieur met ruim zwembad en diverse terrassen. De villa zelf biedt 5 slaapkamers, 4 complete badkamers, een ruime wooneetkamer en een open keuken. Het object bevindt zich in een residentieel complex dat op slechts een paar autominuten van het zandstrand en de dorpskern gelegen is. Een prachtobject voor vakantie of het hele jaar door!

meer: Villa te koop Javea ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9588 +Toevoegen aan favorieten 625.000 €

Denia, nieuwbouwvilla in moderne stijl, Wij bieden u een exclusieve nieuwbouwvilla aan met moderne architectuur, met één bouwlaag. De villa biedt u 3 slaapkamers, 2 badkamers, een open keuken en ruime wooneetkamer, overdekt terras, zwembad van 8 x 4 meter... Dit alles op een vrijwel vlak perceel van 800m2 dat u prachtig zee en bergzicht biedt. Gelegen in een keurige woonomgeving, op slechts 5 minuten autoafstand van het centrum van Denia en haar haven. Een investering in levenskwaliteit!

meer: Villa te koop Denia ...