Zoekresultaten

Objecten: 1 tot 10 van 68.

4 slaapkamer Finca te koop Denia - Referentie E9419 +Toevoegen aan favorieten 525.000 €

Prachtig landelijk gelegen, heeft dit object een fantastische ambiance. Bovendien is het perfect voor paardenliefhebbers. Omarmd door de zo typerende amandelbomen, olijfbomen en prachtige vergezichten over de landerijen is dit object een oase van rust op een sprookjesachtige locatie. Finca, traditie en originele schoonheid, het zijn de kernbegrippen om dit object te omschrijven. Werkelijk een droom…

meer: Finca te koop Denia ...

3 slaapkamer Penthouse te koop Denia - Referentie E9538 +Toevoegen aan favorieten 541.000 €

Dit exclusief, comfortabel en ruim bemeten Penthouse, is gelegen op één van de mooiste appartementencomplexen "Golf Suites" van het la Sella Golf resort in Denia. VANAF HET 38m2 GROTE TERRAS KUNT U GENIETEN VAN EEN PRACHTIG UITZICHT OVER DE GOLFCOURSE, EN DE MIDDELLANDSE ZEE KUST!

meer: Penthouse te koop Denia ...

7 slaapkamer Finca te koop Denia - Referentie E9671 +Toevoegen aan favorieten 549.000 €

FINCA met 7 slaapkamers en 6 badkamers, EN SLECHTS 4 KM VAN HET STRAND GELEGEN. Het pand is recent nog gerenoveerd en biedt 2 ruime livings, 2 eetkamers, 2 keukens en 7 en suite slaapkamers. Een meer dan interessant aanbod!

meer: Finca te koop Denia ...

2 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9698 +Toevoegen aan favorieten 570.000 €

Denia, moderne vrijstaande villa´s, nabij stad en strand. Op loopafstand van het centrum van Denia en het havengebied; en gelegen op het lager, vlakke gedeelte van de Montgó, bieden we u een exclusief nieuwbouwproject aan met 22 vrijstaande moderne villa´s. Alle woningen, met 2 woonlagen, bieden 2 ruime slaapkamers, prachtig zicht op de berg en op het zuiden gebouwd. De hoogwaardige afwerking biedt u het hele jaar door optimaal woongenot. Contacteer ons voor verdere informatie!

meer: Villa te koop Denia ...

4 slaapkamer Villa te koop Javea - Referentie E9511 +Toevoegen aan favorieten 599.000 €

Javea Montgó, UITSTEKENDE TRADITIONELE VRIJSTAANDE VILLA, als nieuw, 4 slaapkamers. Deze vrijstaande villa, in een rustige residentiële woonomgeving, bevindt zich OP 10 Min. AFSTAND VAN HET ZANDSTRAND en 3 min. van het dorpscentrum, en is in perfecte staat van onderhoud. De villa, zeer compleet uitgerust en ideaal voor ¨het hele jaar door¨, beschikt over 4 slaapkamers, 4 badkamers, een ruime living en prachtige tuin met privé zwembad van 9 x 4 meter. Een ideaal object op een toplocatie!

meer: Villa te koop Javea ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9588 +Toevoegen aan favorieten 625.000 €

Denia, nieuwbouwvilla in moderne stijl, Wij bieden u een exclusieve nieuwbouwvilla aan met moderne architectuur, met één bouwlaag. De villa biedt u 3 slaapkamers, 2 badkamers, een open keuken en ruime wooneetkamer, overdekt terras, zwembad van 8 x 4 meter... Dit alles op een vrijwel vlak perceel van 800m2 dat u prachtig zee en bergzicht biedt. Gelegen in een keurige woonomgeving, op slechts 5 minuten autoafstand van het centrum van Denia en haar haven. Een investering in levenskwaliteit!

meer: Villa te koop Denia ...

4 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9695 +Toevoegen aan favorieten 670.000 €

SPECIALE AANBIEDING! MODERNE VILLA MET FANTASTISCH ZEEZICHT, nieuw, in een mooie landelijke omgeving. Gelegen in een luxe woonomgeving, biedt dit object fantastische uitzichten over het berglandschap en de Middellandse zee. Met grote terrassen, een infinity pool van 12 x 3m en 10 jaar bouwgarantie... Met hoge energie efficiëntie, de modernste installaties worden geïnstalleerd. Een uniek aanbod voor een luxe villa, voor nu en de toekomst...

meer: Villa te koop Denia ...

4 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9428 +Toevoegen aan favorieten 670.000 €

Denia, vrijstaande villa te koop, op korte afstand van de stad en het strand gelegen en gebouwd met exclusieve materialen, 4 slaapkamers. Deze vrijstaande villa, gelijkvloers en in hoogwaardige kwaliteit gebouwd, is in perfecte staat van onderhoud. Op slechts enkele minuten van de dorpskern van Denia gelegen, te midden in een luxe woonomgeving. Het object: ruime woonkamer, keuken, 4 slaapkamers, terrassen, zwembad, barbecue... en een prachttuin. Hier leven is genieten!

meer: Villa te koop Denia ...

6 slaapkamer Finca te koop Jalon Valley - Referentie E9672 +Toevoegen aan favorieten 749.000 €

Finca met een separate gasten villa gebouwd -in traditionele finca style- op een perceel van 10.285m2, met hoogwaardige bouwkwaliteit. Deze villa, een juweel in de Jalon vallei, is in 1996 gebouwd en beschikt over alle moderne bouwdetails die het leven aangenaam maken. De ligging is absoluut top, te midden van een onweerstaanbare natuur, met heerlijk panorama-uitzichten en rust... heel veel rust. De villa, op het zuiden gebouwd, heeft 2 ruime zwembaden, 2 carports voor 8 auto's, en veel, heel veel meer. Een prachtobject! Uitermate geschikt voor een bed en breakfast.

meer: Finca te koop Jalon Valley ...

4 slaapkamer Villa te koop Javea - Referentie E9600 +Toevoegen aan favorieten 750.000 €

Javea, vrijstaande villa met veel privacy en privé zwembad. Deze mooie vrijstaande villa (gerenoveerd in 2021) heeft een aantrekkelijk exterieur met ruim zwembad, terrassen en een prachtige tuin. De villa zelf biedt 4 slaapkamers, 3 complete badkamers+toilet, een ruime wooneetkamer en een open keuken. Het object bevindt zich in een residentieel complex dat op slechts 5 autominuten van het zandstrand en de dorpskern gelegen is. Een prachtobject voor vakantie of het hele jaar door!

meer: Villa te koop Javea ...