Zoekresultaten

Objecten: 1 tot 10 van 84.

3 slaapkamer Appartement te koop Denia - Referentie E9537 +Toevoegen aan favorieten 515.000 €

Dit exclusief, comfortabel en ruim bemeten appartement, is gelegen op één van de mooiste appartementencomplexen "Golf Suites" van het la Sella Golf resort in Denia. VANAF HET 70m2 GROTE TERRAS KUNT U GENIETEN VAN EEN PRACHTIG UITZICHT OVER DE GOLFCOURSE, EN DE MIDDELLANDSE ZEE KUST!

meer: Appartement te koop Denia ...

4 slaapkamer Villa te koop Javea - Referentie E9786-1 +Toevoegen aan favorieten 549.000 €

Javea, Geweldige vrijstaande villa met 4 slaapkamers en FANTASTISCH PANORAMISCH UITZICHT OP ZEE. Op de beste locatie, met fantastisch uitzicht en een actuele infrastructuur, bieden wij u deze villa aan. De villa, met 2 woonlagen, biedt een wooneetkamer, keuken, 4 slaapkamers, 4 badkamers en grote terrassen.

meer: Villa te koop Javea ...

4 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9836-1 +Toevoegen aan favorieten 549.000 €

MONTE PEGO, OP HET ZUIDEN GELEGEN VRIJSTANDE VILLA MET ÉÉNMALIG VALLEI EN BERGZICHT, Deze villa (op één niveau), compleet verbouwd in het jaar 2016, biedt u niet alleen adembenemende uitzichten maar ook veel wooncomfort dankzij haar doordachte indeling en ruime vertrekken. De villa biedt een ruime wooneetkamer, een compleet ingerichte keuken, 4 slaapkamers, 3 badkamers en een attractief overdekt terras aan haar frontzijde met een uitzicht om bij weg te dromen!

meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9858-1 +Toevoegen aan favorieten 549.000 €

Regio Denia, IBIZA STYLE VILLA MET ZEEZICHT. Deze pracht villa is van hoogwaardige bouwkwaliteit, en biedt een eenmalige, eigentijdse ambiance. Met een moderne touch in de afwerking, panoramavensters die een immer weer fascinerend uitzicht op zee garanderen, open ruimten en veel flair, dit object is uniek en gezegend met een oogstrelende architectuur. Met infinity pool, chill area, ruim en onderhoudsvriendelijk exterieur... kortom een prachtvilla!

meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9897 +Toevoegen aan favorieten 570.000 €

REGIO DENIA, EL VERGER, VRIJSTAANDE MODERNE VILLAS OP WANDEL AFSTAND VAN HET CENTRUM, EN 1500M VAN HET STRAND, met 3 slaapkamers en 2 badkamers. PROJECT van 3 moderne villa’s welke zich bevinden op een rustige, natuurlijke locatie, niet ver van het centrum en 600m van het strand. Deze designvilla biedt een hoogwaardige afwerking, een ruime, vlakke tuin, privé zwembad... Al met al een zeer interessante optie van hoog niveau!

meer: Villa te koop Denia ...

4 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9825-1 +Toevoegen aan favorieten 585.000 €

Denia, FANTASTISCHE, (op het zuiden geleden) VRIJSTAANDE VILLA TE KOOP MET SEPARAAT GASTENVERBLIJF en 4 Slaapkamers en 3 badkamers. Deze vrijstaande villa, OP 275 METER VAN HET STRAND gelegen heeft 2 Woonkamers, 1 keuken, 4 slaapkamers, drie badkamers en overdekt terras. Grondstuk van 707 m2. In een keurige woonwijk gelegen, op loop afstand van supermarkt, bars en restaurants.

meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9773 +Toevoegen aan favorieten 590.000 €

Vrijstaande villa, nieuw, MET ZEEZICHT, Denia, Montgó. 3 Slaapkamers en 2 badkamers. Deze vrijstaande villa is in absolute nieuwstaat. Op een rustige, natuurlijke locatie gelegen, biedt het prachtige panorama-uitzichten, zowel op de berg als op het blauw van de Middellandse Zee. De villa: niet te pompeus en praktisch, met een wooneetkamer, open keuken, berging, drie slaapkamers en twee badkamers. Ideaal voor het hele jaar of vakanties!

meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Penthouse te koop Denia - Referentie E9538 +Toevoegen aan favorieten 590.000 €

Dit exclusief, comfortabel en ruim bemeten Penthouse, is gelegen op één van de mooiste appartementencomplexen "Golf Suites" van het la Sella Golf resort in Denia. VANAF HET 42 m2 GROTE TERRAS KUNT U GENIETEN VAN EEN PRACHTIG UITZICHT OVER DE GOLFCOURSE, EN DE MIDDELLANDSE ZEE KUST!

meer: Penthouse te koop Denia ...

4 slaapkamer Penthouse te koop Denia - Referentie E9779 +Toevoegen aan favorieten 595.000 €

Haven van Denia, LUXE PENTHOUSES, slechts 200m van de Marina de Denia gelegen, perfecte appartementen met 4 slaapkamers, nieuwbouw. In een modern resort op loop-wandel afstand van het strand, restaurants en winkels. Deze Penthouses zijn ideaal voor zonvakanties. Met een heerlijk overdekt terras, een ideale stek om weg te dromen, en absoluut 365 dagen per jaar optimaal te genieten.

meer: Penthouse te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9895 +Toevoegen aan favorieten 595.000 €

Fantastische MODERNE VILLA, Regio Denia / Els Poblets. Deze moderne vrijstaande moderne villa, gelegen in een aantrekkelijke nieuwbouwwijk, beschikt over een vlak perceel van 401 m2, en een interessante indeling met ruime wooneetkamer, ingebouwde keuken, 3 slaapkamers, 3 badkamers, een ruim overdekt terras en een privé zwembad. De villa is hoogwaardig gebouwd, en ligt op slechts 1.2 km. afstand van het strand. Een ideaal object voor alle seizoenen van het jaar!

meer: Villa te koop Denia ...