Zoekresultaten

Objecten: 1 tot 10 van 45.

Bouwgrond te koop Denia - Referentie E8062 +Toevoegen aan favorieten 28.600 €

Percelen in luxe zone. Prachtig uitzicht op zee, op slechts 10 minuten afstand van Denia en haar zandstranden. In deze zone, met luxueuze villa's bieden wij u een ruime selectie percelen, sommige hellend, andere vlak. Een zone met veel mooie locale flora. Schitterend uitzicht op de bergen en/of op zee. In deze zone treft u alles wat het leven zo aangenaam maakt, voor een zeer vriendelijke prijs. Percelen vanaf 800m2 tot 1870m2. Een buitenkansje!

meer: Bouwgrond te koop Denia ...

Bouwgrond te koop Denia - Referentie E8066 +Toevoegen aan favorieten 47.000 €

Percelen in luxe zone. Prachtig uitzicht, op slechts 10 minuten afstand van Denia en haar zandstranden. In deze zone, met luxueuze villa's, bieden wij u een ruime selectie percelen, sommige hellend, andere vlak. Een zone met veel mooie locale flora. Schitterend uitzicht op de bergen en/of op zee. In deze zone treft u alles wat het leven zo aangenaam maakt, voor een zeer vriendelijke prijs. Percelen vanaf 1400m2. Een buitenkans.

meer: Bouwgrond te koop Denia ...

Bouwgrond te koop Denia - Referentie E8065 +Toevoegen aan favorieten 47.900 €

Percelen in luxe zone. Prachtig zeezicht, op slechts 10 minuten afstand van Denia en haar zandstranden. In deze zone, met luxueuze villa's, bieden wij u een ruime selectie percelen, sommige hellend, andere vlak. Een zone met veel mooie locale flora. Schitterend uitzicht op de bergen en/of op zee. In deze zone treft u alles wat het leven zo aangenaam maakt, voor een zeer vriendelijke prijs. Perceel van 1870 m2.

meer: Bouwgrond te koop Denia ...

2 slaapkamer Tussenwoning te koop Orba Valley - Referentie E9708-5 +Toevoegen aan favorieten 65.000 €

Orba Vallei / Benimeli, Dorpswoning Prachtige, authentieke dorpswoning in een plaatsje met minder dan 400 inwoners, Deze woning is ideaal voor de liefhebber die op zoek is naar het typisch Spaanse leven in een authentieke ambiance, en is ideaal voor families of zelfs voor verhuuractiviteiten, dankzij haar indeling. op slechts 10 min. van de beste zandstranden gelegen... een zeer attractieve optie!

meer: Tussenwoning te koop Orba Valley ...

Bouwgrond te koop Pego Valley - Referentie E8438 +Toevoegen aan favorieten 90.000 €

ZEER SPECIALE PRIJS!!! Zone Pego, prachtig perceel van 1000m2, met adembenemend mooi uitzicht en een zeer natuurlijke omgeving. gelegen in de meest actuele zone van Monte Pego, met een moderne infrastructuur, is dit perceel reeds geprepareerd om bebouwd te worden. Het beschikt over een natuurstenen muur aan de onderzijde en een horizontaal platform voor de bouw. De betoverende ligging, met uitzicht over natuurpark "Marjal de Pego'' en de Middellandse zee, is voor fijnproevers. Speciaal aanbod!

meer: Bouwgrond te koop Pego Valley ...

2 slaapkamer Penthouse te koop Pedreguer - Referentie E9634 +Toevoegen aan favorieten 119.000 €

Pedreguer, Duplex Penthouse IN HET CENTRUM met 2 slaapkamers, op ca. 15 min. van het strand gelegen. Een uitstekende ligging, op wandelafstand van restaurants, bars en supermarkt.

meer: Penthouse te koop Pedreguer ...

2 slaapkamer Bungalow te koop Denia - Referentie E9617 +Toevoegen aan favorieten 120.000 €

Regio Denia, GESCHAKELDE WONING, 2 slaapkamers, 1 badkamer. Deze prachtige woning, met twee woonlagen, is ruim opgezet en in een residentiële zone gelegen. Het biedt een wooneetkamer, een complete keukens, 2 slaapkamers, 1 badkamer, 1 gasten toilet en een gemeenschappelijk zwembad. Een zeer goed aanbod voor een woning om het hele jaar door van te genieten, of voor vakantiegebruik!

meer: Bungalow te koop Denia ...

2 slaapkamer Bungalow te koop Denia - Referentie E9714 +Toevoegen aan favorieten 130.000 €

Een heerlijke hoekbungalow, met 2 slaapkamers en 1 badkamer, overdekt terras en gebouwd in 2005. Ruim ingedeeld en op het zuiden georiënteerd, met gemeenschappelijke tuinen en zwembad, in een rustige zone en op slechts 2 minuten afstand van alle services die dit typisch Spaanse dorpje te bieden heeft. De zandstranden van Denia zijn op slechts 10 minuten afstand. Deze bungalow is perfect als vakantiethuis, of voor langere periodes genieten onder de Spaanse zon!

meer: Bungalow te koop Denia ...

2 slaapkamer Penthouse te koop Beniarbeig - Referentie E9613 +Toevoegen aan favorieten 135.000 €

Nieuw in ons aanbod! Een zeer attractief duplex Penthouse in het dorpscentrum van Beniarbeig, Met 2 slaapkamers, 2 badkamers en een ligging in de directe nabijheid van restaurants en de supermarkt, is dit Penthouse ideaal voor uw vakanties of het hele jaar onder de Spaanse zon! Een prima aanbod!

meer: Penthouse te koop Beniarbeig ...

2 slaapkamer Appartement te koop Denia - Referentie E9341 +Toevoegen aan favorieten 135.000 €

Regio Denia, OP SLECHTS 3 MINUTEN VAN HET ZANDSTRAND, appartement op de begane grond. Dit meer dan interessante appartement op de BG, is gelegen in een klein residentieel complex, met eigen parkeerplaats, tuin en gemeenschappelijk zwembad, 2 slaapkamers, 1 badkamer, een keurige wooneetkamer, complete keuken en fijn terras met goede zonligging en mooi uitzicht richting de Segaria. Een ideaal object voor vakantie of het hele jaar door, in een ideale woonomgeving!

meer: Appartement te koop Denia ...