Zoekresultaten

Objecten: 1 tot 10 van 42.

Bouwgrond te koop Denia - Referentie E8062 +Toevoegen aan favorieten 28.600 €

Percelen in luxe zone. Prachtig uitzicht op zee, op slechts 10 minuten afstand van Denia en haar zandstranden. In deze zone, met luxueuze villa's bieden wij u een ruime selectie percelen, sommige hellend, andere vlak. Een zone met veel mooie locale flora. Schitterend uitzicht op de bergen en/of op zee. In deze zone treft u alles wat het leven zo aangenaam maakt, voor een zeer vriendelijke prijs. Percelen vanaf 800m2 tot 1870m2. Een buitenkansje!

meer: Bouwgrond te koop Denia ...

Bouwgrond te koop Denia - Referentie E8066 +Toevoegen aan favorieten 47.000 €

Percelen in luxe zone. Prachtig uitzicht, op slechts 10 minuten afstand van Denia en haar zandstranden. In deze zone, met luxueuze villa's, bieden wij u een ruime selectie percelen, sommige hellend, andere vlak. Een zone met veel mooie locale flora. Schitterend uitzicht op de bergen en/of op zee. In deze zone treft u alles wat het leven zo aangenaam maakt, voor een zeer vriendelijke prijs. Percelen vanaf 1400m2. Een buitenkans.

meer: Bouwgrond te koop Denia ...

Bouwgrond te koop Denia - Referentie E8065 +Toevoegen aan favorieten 47.900 €

Percelen in luxe zone. Prachtig zeezicht, op slechts 10 minuten afstand van Denia en haar zandstranden. In deze zone, met luxueuze villa's, bieden wij u een ruime selectie percelen, sommige hellend, andere vlak. Een zone met veel mooie locale flora. Schitterend uitzicht op de bergen en/of op zee. In deze zone treft u alles wat het leven zo aangenaam maakt, voor een zeer vriendelijke prijs. Perceel van 1870 m2.

meer: Bouwgrond te koop Denia ...

Bouwgrond te koop Pego Valley - Referentie E8438 +Toevoegen aan favorieten 90.000 €

ZEER SPECIALE PRIJS!!! Zone Pego, prachtig perceel van 1000m2, met adembenemend mooi uitzicht en een zeer natuurlijke omgeving. gelegen in de meest actuele zone van Monte Pego, met een moderne infrastructuur, is dit perceel reeds geprepareerd om bebouwd te worden. Het beschikt over een natuurstenen muur aan de onderzijde en een horizontaal platform voor de bouw. De betoverende ligging, met uitzicht over natuurpark "Marjal de Pego'' en de Middellandse zee, is voor fijnproevers. Speciaal aanbod!

meer: Bouwgrond te koop Pego Valley ...

2 slaapkamer Penthouse te koop Pedreguer - Referentie E9634 +Toevoegen aan favorieten 119.000 €

Pedreguer, Duplex Penthouse IN HET CENTRUM met 2 slaapkamers, op ca. 15 min. van het strand gelegen. Een uitstekende ligging, op wandelafstand van restaurants, bars en supermarkt.

meer: Penthouse te koop Pedreguer ...

2 slaapkamer Bungalow te koop Denia - Referentie E9617 +Toevoegen aan favorieten 120.000 €

Regio Denia, GESCHAKELDE WONING, 2 slaapkamers, 1 badkamer. Deze prachtige woning, met twee woonlagen, is ruim opgezet en in een residentiële zone gelegen. Het biedt een wooneetkamer, een complete keukens, 2 slaapkamers, 1 badkamer, 1 gasten toilet en een gemeenschappelijk zwembad. Een zeer goed aanbod voor een woning om het hele jaar door van te genieten, of voor vakantiegebruik!

meer: Bungalow te koop Denia ...

2 slaapkamer Appartement te koop Denia - Referentie E9727-1 +Toevoegen aan favorieten 129.000 €

La Sella golf, Denia. Zeer mooi appartement op de begane grond, met 2 slaapkamers en 1 badkamer, zeer mooie gemeenschappelijke zone. Het appartement is in zeer goede staat en is gelegen in de zone bekend als "La Sella." Perfect om te gebruiken als vakantieappartement, verhuur of voor lange perioden. Een zeer goede investering.

meer: Appartement te koop Denia ...

2 slaapkamer Appartement te koop Denia - Referentie E9341 +Toevoegen aan favorieten 135.000 €

Regio Denia, OP SLECHTS 3 MINUTEN VAN HET ZANDSTRAND, appartement op de begane grond. Dit meer dan interessante appartement op de BG, is gelegen in een klein residentieel complex, met eigen parkeerplaats, tuin en gemeenschappelijk zwembad, 2 slaapkamers, 1 badkamer, een keurige wooneetkamer, complete keuken en fijn terras met goede zonligging en mooi uitzicht richting de Segaria. Een ideaal object voor vakantie of het hele jaar door, in een ideale woonomgeving!

meer: Appartement te koop Denia ...

2 slaapkamer Penthouse te koop Beniarbeig - Referentie E9613 +Toevoegen aan favorieten 135.000 €

Nieuw in ons aanbod! Een zeer attractief duplex Penthouse in het dorpscentrum van Beniarbeig, Met 2 slaapkamers, 2 badkamers en een ligging in de directe nabijheid van restaurants en de supermarkt, is dit Penthouse ideaal voor uw vakanties of het hele jaar onder de Spaanse zon! Een prima aanbod!

meer: Penthouse te koop Beniarbeig ...

Bouwgrond te koop Denia - Referentie E8081 +Toevoegen aan favorieten 138.000 €

Prachtige percelen (wat hellend), in een zeer luxe villawijk in Denia. Fantastische uitzichten over de Middellandse Zee, het kasteel van Denia en de hele noordkant van de Costa Blanca... En bovendien grenzend aan een natuurpark. Deze percelen, door hun ligging en prijs, vormen een absolute buitenkans om een mooie locatie te bemachtigen voor uw droomvilla.

meer: Bouwgrond te koop Denia ...