Zoekresultaten

Objecten: 1 tot 10 van 23.

Bouwgrond te koop Denia - Referentie E8062-2 +Toevoegen aan favorieten 40.000 €

Percelen in luxe zone. Prachtig uitzicht op zee, op slechts 10 minuten afstand van Denia en haar zandstranden. In deze zone, met luxueuze villa's bieden wij u een ruime selectie percelen, sommige hellend, andere vlak. Een zone met veel mooie locale flora. Schitterend uitzicht op de bergen en/of op zee. In deze zone treft u alles wat het leven zo aangenaam maakt, voor een zeer vriendelijke prijs. Percelen vanaf 800m2 tot 1870m2. Een buitenkansje!

meer: Bouwgrond te koop Denia ...

Bouwgrond te koop Denia - Referentie E8066-2 +Toevoegen aan favorieten 51.000 €

Percelen in luxe zone. Prachtig uitzicht, op slechts 10 minuten afstand van Denia en haar zandstranden. In deze zone, met luxueuze villa's, bieden wij u een ruime selectie percelen, sommige hellend, andere vlak. Een zone met veel mooie locale flora. Schitterend uitzicht op de bergen en/of op zee. In deze zone treft u alles wat het leven zo aangenaam maakt, voor een zeer vriendelijke prijs. Percelen vanaf 1400m2. Een buitenkans.

meer: Bouwgrond te koop Denia ...

Bouwgrond te koop Denia - Referentie E8065-2 +Toevoegen aan favorieten 53.000 €

Percelen in luxe zone. Prachtig zeezicht, op slechts 10 minuten afstand van Denia en haar zandstranden. In deze zone, met luxueuze villa's, bieden wij u een ruime selectie percelen, sommige hellend, andere vlak. Een zone met veel mooie locale flora. Schitterend uitzicht op de bergen en/of op zee. In deze zone treft u alles wat het leven zo aangenaam maakt, voor een zeer vriendelijke prijs. Perceel van 1870 m2.

meer: Bouwgrond te koop Denia ...

Bouwgrond te koop Denia - Referentie E9863-5 +Toevoegen aan favorieten 60.000 €

ZEER SPECIALE PRIJS!!! Zone Pego, prachtig perceel van 1.192m2, met adembenemend mooi uitzicht en een zeer natuurlijke omgeving. gelegen in de meest actuele zone van Monte Pego, met een moderne infrastructuur, is dit perceel reeds geprepareerd om bebouwd te worden. De betoverende ligging, met uitzicht over natuurpark "Marjal de Pego'' en de Middellandse zee, is voor fijnproevers. Speciaal aanbod!

meer: Bouwgrond te koop Denia ...

2 slaapkamer Appartement te koop Denia - Referentie E9727-1 +Toevoegen aan favorieten 129.000 €

La Sella golf, Denia. Zeer mooi appartement op de begane grond, met 2 slaapkamers en 1 badkamer, zeer mooie gemeenschappelijke zone. Het appartement is in zeer goede staat en is gelegen in de zone bekend als "La Sella." Perfect om te gebruiken als vakantieappartement, verhuur of voor lange perioden. Een zeer goede investering.

meer: Appartement te koop Denia ...

Bouwgrond te koop Denia - Referentie E8081 +Toevoegen aan favorieten 138.000 €

Prachtige percelen (wat hellend), in een zeer luxe villawijk in Denia. Fantastische uitzichten over de Middellandse Zee, het kasteel van Denia en de hele noordkant van de Costa Blanca... En bovendien grenzend aan een natuurpark. Deze percelen, door hun ligging en prijs, vormen een absolute buitenkans om een mooie locatie te bemachtigen voor uw droomvilla.

meer: Bouwgrond te koop Denia ...

Bouwgrond te koop Denia - Referentie E8412 +Toevoegen aan favorieten 139.000 €

Super panoramisch uitzicht over de vallei! Prachtig bouwperceel, 856m2, vlak, met een goede, moderne infrastructuur, op een wandelingetje afstand van de dorpskern. Met hoogwaardige, vrijstaande villa's als directe buren en gezegend met een prachtig uitzicht over de vallei. In een internationale ambiance, slechts 5 minuten van het winkelcentrum, 10 minuten van de zandstranden en 15 minuten van Denia verwijdert. Graag bouwen wij voor u op dit perceel uw op maat gesneden Spaanse droomvilla!

meer: Bouwgrond te koop Denia ...

2 slaapkamer Tussenwoning te koop Denia - Referentie E9886-1 +Toevoegen aan favorieten 145.000 €

TUSSENWONING MET FANTASTISCH PANORAMISCH UITZICHT OP DE ZEE, 2 slaapkamers, 1 badkamer, 1 gasten toilet. Deze prachtige tussenwoning, perfect onderhouden en in traditionele stijl, biedt een zeer rustige ligging en adembenemende vergezichten. De woning zelf is perfect ingedeeld, met een ruime living en terrassen, vanwaar immer weer van originele vergezichten genoten kan worden. Kortom een droomobject!

meer: Tussenwoning te koop Denia ...

2 slaapkamer Penthouse te koop Denia - Referentie E9824-1 +Toevoegen aan favorieten 149.500 €

Regio Denia, La Sella, zeer mooi PENHOUSE op de 1e verdieping, met 2 slaapkamers en 1 badkamer, zeer mooie gemeenschappelijke zone. Het appartement is in zeer goede staat en is gelegen in de zone bekend als "La Sella." Perfect om te gebruiken als vakantieappartement, verhuur of voor lange perioden. Een zeer goede investering.

meer: Penthouse te koop Denia ...

2 slaapkamer Tussenwoning te koop Denia - Referentie E9881-1 +Toevoegen aan favorieten 159.000 €

Regio Denia, attractieve geschakelde woning op loopafstand van het strand, 2 slaapkamers. Deze woning is ideaal voor uw vakanties onder de Spaanse zon! Met een mooie gemeenschappelijke zone -uiteraard met zwembad- en op loopafstand van het dorpscentrum. De woning: met 2 slaapkamers, 1 badkamer, open keuken, wooneetruimte een attractief overdekt en onoverdekt terras.

meer: Tussenwoning te koop Denia ...