Dutch English Spanish German Dutch Swiss Czech

Zoekresultaten

Objecten: 1 tot 5 van 194.

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9232
251.000 €

VRIJSTAANDE VILLA, TOTAAL PRIVÉ, EN PAL OP HET ZUIDEN GELEGEN, bouwjaar 2004, 3 slaapkamers. Deze moderne vrijstaande villa is in een rustige woonwijk gelegen, en heeft de beschikking over 3 slaapkamers, 2 badkamers, groot zwembad en ruime terrassen. Een super object als investering voor verhuur, of om er uiteraard zelf van te genieten! Een bezichtiging is aan te bevelen!
meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9160
259.500 €

Regio Denia, VILLA MET ZEEZICHT en 3 slaapkamers, in perfecte staat. Deze vrijstaande villa, in perfecte staat van onderhoud en gelegen in een eeuwig groene Vallei, biedt een heerlijk natuurlijke locatie en daarnaast zeer veel wooncomfort. Op de BG: een ruime living, keuken met eetruimte, 2 slaapkamers, 1 badkamer, een ruim terras, en een zwembad van 8 x 4m. Benedenverdieping: een apart gastenverblijf met slaapkamer en badkamer. Een villa om het hele jaar van te genieten!
meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9354
265.000 €

VRIJSTAANDE VILLA, met 3 slaapkamers en 3 badkamers. Deze zeer mooie villa, met ruime vertrekken en in perfecte staat van onderhoud, bevindt zich op een perceel met enig uitzicht. De villa: 3 slaapkamers, 3 badkamers, ruime keuken, bijkeuken, ruime living, open en overdekte terrassen en heerlijk privé zwembad van 8 x 4 m. Interieur en exterieur zijn een lust voor het oog, in een omgeving met moderne infrastructuur.
meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9260
265.000 €

VRIJSTAANDE VILLA, BJ. 2006, met 3 slaapkamers en PANORAMISCH UITZICHT OVER DE VALLEI EN DE MIDDELLANDSE ZEE. Deze moderne vrijstaande villa is in een rustige woonwijk gelegen, en heeft de beschikking over 3 slaapkamers, 3 badkamers, groot zwembad, en ruime terrassen. Een super object als investering voor verhuur, of om er uiteraard zelf van te genieten! Een bezichtiging is aan te bevelen!
meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9283
265.000 €

VRIJSTAANDE VILLA, MET PANORAMISCH ZICHT OP DE BERGEN, bouwjaar 2005, 3 slaapkamers. Deze moderne vrijstaande villa is in een rustige woonwijk gelegen, en heeft de beschikking over 3 slaapkamers, 3 badkamers, een ruim privé zwembad, ruime terrassen. Een perfect object als investering voor verhuur, of om er uiteraard zelf van te genieten! Een bezichtiging is aanbevelenswaardig!
meer: Villa te koop Denia ...