Dutch English Spanish German Dutch Swiss Czech

Zoekresultaten

Objecten: 1 tot 5 van 192.

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9232
251.000 €

VRIJSTAANDE VILLA, TOTAAL PRIVÉ, EN PAL OP HET ZUIDEN GELEGEN, bouwjaar 2004, 3 slaapkamers. Deze moderne vrijstaande villa is in een rustige woonwijk gelegen, en heeft de beschikking over 3 slaapkamers, 2 badkamers, groot zwembad en ruime terrassen. Een super object als investering voor verhuur, of om er uiteraard zelf van te genieten! Een bezichtiging is aan te bevelen!
meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9452
259.000 €

Regio Denia, ADEMBENEMEND PANORAMA UITZICHT OP ZEE EN DE BERGEN!, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Uitzicht, uitzicht, uitzicht... deze vrijstaande villa biedt u een indrukwekkend en eenmalig uitzocht! De villa zelf: zeer goed onderhouden, en op één niveau en met ruime terrassen, daarmee ideaal om het hele jaar door van te genieten. Ideaal voor de hele familie! Een buitenkans voor een zeer aantrekkelijke prijs!
meer: Villa te koop Denia ...

2 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9273
Van 299000 €
Nu 259.000 €

Denia / Els Poblets. 2 Slaapkamers. Hoogwaardige villa MET SEPARAAT GASTENVERBLIJF, gelegen in een keurige villawijk OP 800 METER VAN HET STRAND. Afstand tot het centrum en winkels van Els Poblets is 600 meter, tot Denia: 9 kilometer. Dit object is perfect georiënteerd, en heeft een privé zwembad.
meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9354
265.000 €

VRIJSTAANDE VILLA, met 3 slaapkamers en 3 badkamers. Deze zeer mooie villa, met ruime vertrekken en in perfecte staat van onderhoud, bevindt zich op een perceel met enig uitzicht. De villa: 3 slaapkamers, 3 badkamers, ruime keuken, bijkeuken, ruime living, open en overdekte terrassen en heerlijk privé zwembad van 8 x 4 m. Interieur en exterieur zijn een lust voor het oog, in een omgeving met moderne infrastructuur.
meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9283
265.000 €

VRIJSTAANDE VILLA, MET PANORAMISCH ZICHT OP DE BERGEN, bouwjaar 2005, 3 slaapkamers. Deze moderne vrijstaande villa is in een rustige woonwijk gelegen, en heeft de beschikking over 3 slaapkamers, 3 badkamers, een ruim privé zwembad, ruime terrassen. Een perfect object als investering voor verhuur, of om er uiteraard zelf van te genieten! Een bezichtiging is aanbevelenswaardig!
meer: Villa te koop Denia ...