Dutch English Spanish German Dutch Swiss Czech

Zoekresultaten

Objecten: 1 tot 5 van 200.

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9232
251.000 €

VRIJSTAANDE VILLA, TOTAAL PRIVÉ, EN PAL OP HET ZUIDEN GELEGEN, bouwjaar 2004, 3 slaapkamers. Deze moderne vrijstaande villa is in een rustige woonwijk gelegen, en heeft de beschikking over 3 slaapkamers, 2 badkamers, groot zwembad en ruime terrassen. Een super object als investering voor verhuur, of om er uiteraard zelf van te genieten! Een bezichtiging is aan te bevelen!
meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Pego Valley - Referentie: E9001
Van 275000 €
Nu 255.000 €

Pego Vallei, vrijstaande villa, met separaat gastenverblijf en UITZICHT OP DE ZEE. Deze mooie vrijstaande villa (2001) heeft een aantrekkelijk exterieur met ruim zwembad, terrassen en zeezicht. De villa zelf biedt 3 slaapkamers, 2 complete badkamers, een ruime wooneetkamer en een open keuken. Het object bevindt zich in een residentieel complex dat op slechts tien autominuten van het zandstrand en de dorpskern gelegen is. Een prachtobject voor vakantie of het hele jaar door.
meer: Villa te koop Pego Valley ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9302
255.000 €

VRIJSTAANDE VILLA, PRIVÉ GELEGEN, bouwjaar 2004, 3 slaapkamers. Deze moderne vrijstaande villa is in een rustige woonwijk gelegen, en heeft de beschikking over 3 slaapkamers, 2 badkamers, groot zwembad en ruime terrassen. Een super object als investering voor verhuur, of om er uiteraard zelf van te genieten! Een bezichtiging is zeer aan te bevelen!
meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9160
259.500 €

Regio Denia, VILLA MET ZEEZICHT en 3 slaapkamers, in perfecte staat. Deze vrijstaande villa, in perfecte staat van onderhoud en gelegen in een eeuwig groene Vallei, biedt een heerlijk natuurlijke locatie en daarnaast zeer veel wooncomfort. Op de BG: een ruime living, keuken met eetruimte, 2 slaapkamers, 1 badkamer, een ruim terras, en een zwembad van 8 x 4m. Benedenverdieping: een apart gastenverblijf met slaapkamer en badkamer. Een villa om het hele jaar van te genieten!
meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9354
265.000 €

VRIJSTAANDE VILLA, met 3 slaapkamers en 3 badkamers. Deze zeer mooie villa, met ruime vertrekken en in perfecte staat van onderhoud, bevindt zich op een perceel met enig uitzicht. De villa: 3 slaapkamers, 3 badkamers, ruime keuken, bijkeuken, ruime living, open en overdekte terrassen en heerlijk privé zwembad van 8 x 4 m. Interieur en exterieur zijn een lust voor het oog, in een omgeving met moderne infrastructuur.
meer: Villa te koop Denia ...