Zoekresultaten

Objecten: 1 tot 10 van 55.

3 slaapkamer Bungalow te koop Denia - Referentie E9742 +Toevoegen aan favorieten 255.000 €

Denia / Vergel, Prachtige bungalow met gemeenschappelijk zwembad. Dit complex, met grote gemeenschappelijke tuin en zwembad, omvat slechts 14 woningen met een moderne architectuur. Het complex bevindt zich op slechts 1200m van de zandstranden. De hoekbungalow biedt 3 slaapkamers, 2 badkamers, een complete keuken, ruime wooneetkamer, overdekt terras en een privé tuin.

meer: Bungalow te koop Denia ...

3 slaapkamer Bungalow te koop Denia - Referentie E9743 +Toevoegen aan favorieten 259.000 €

Denia / Vergel, Prachtige hoekbungalow met gemeenschappelijk zwembad. Dit complex, met grote gemeenschappelijke tuin en zwembad, omvat slechts 14 woningen met een moderne architectuur. Het complex bevindt zich op slechts 1200m van de zandstranden. De hoekbungalow biedt 3 slaapkamers, 2 badkamers, een complete keuken, ruime wooneetkamer, overdekt terras en een privé tuin.

meer: Bungalow te koop Denia ...

4 slaapkamer Appartement te koop Denia - Referentie E9775 +Toevoegen aan favorieten 268.000 €

Denia centrum, Slechts 400m van de Marina de Denia gelegen, perfecte appartementen met 4 slaapkamers, nieuwbouw. In een modern resort op loop-wandel afstand van het strand, restaurants en winkels. Deze appartementen zijn ideaal voor zonvakanties. Met een heerlijk overdekt terras, een ideale stek om weg te dromen, en absoluut 365 dagen per jaar optimaal te genieten. Prijs voor parkeerplaats en berging zijn 7000€ en 2000€.

meer: Appartement te koop Denia ...

3 slaapkamer Appartement te koop Denia - Referentie E9768 +Toevoegen aan favorieten 273.000 €

Regio Denia, Slechts 300 m VANAF HET ZANDSTRAND GELEGEN, perfecte nieuwe appartementen met ZEE OF BERGZICHT en 1, 2 en 3 slaapkamers. In een modern resort en nabij het beste zandstrand van Denia. Een zeer rustige ligging in een luxe omgeving. Deze appartementen zijn ideaal voor zonvakanties. Met een heerlijk overdekt terras en PERFECTE UITZICHTEN... Een ideale stek om weg te dromen, en absoluut 365 dagen per jaar optimaal te genieten.

meer: Appartement te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9702-1 +Toevoegen aan favorieten 275.000 €

VRIJSTAANDE VILLA MET FANTASTISCH PANORAMISCH ZEEZICHT, regio Denia. Een eenmalige vrijstaande villa met adembenemend panoramazicht op zee en over het natuurpark. Op een zeer unieke locatie gelegen en van alle gemakken en bouwdetails voorzien, biedt de villa 3 slaapkamers en 3 badkamers. Een object voor de fijnproever, en een aanbod dat absoluut een uitstekende investering is!

meer: Villa te koop Denia ...

2 slaapkamer Appartement te koop Denia - Referentie E9776 +Toevoegen aan favorieten 284.000 €

Haven van Denia, LUXE APPARTAMENTEN, slechts 200m van de Marina de Denia gelegen, perfecte appartementen met 2 slaapkamers, nieuwbouw. In een modern resort op loop-wandel afstand van het strand, restaurants en winkels. Deze appartementen zijn ideaal voor zonvakanties. Met een heerlijk overdekt terras, een ideale stek om weg te dromen, en absoluut 365 dagen per jaar optimaal te genieten.

meer: Appartement te koop Denia ...

2 slaapkamer Penthouse te koop Denia - Referentie E9554 +Toevoegen aan favorieten 284.900 €

Denia, Las Marinas, Sleutel klaar! PENTHOUSE MET FANTASTISCH UITZICHT OP ZEE EN OP 50M LOOPAFSTAND VAN HET PRACHTIGE ZANDSTRAND. Deze appartementen, zeer luxe gebouwd, bevinden zich op een meer dan uitstekende locatie, op 50m van het zandstrand. Het appartement is uitgevoerd met airco warm en koud, een Italiaanse keuken, ruim terras en een gemeenschappelijk zwembad.

meer: Penthouse te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9758-1 +Toevoegen aan favorieten 289.000 €

Regio Denia, Els Poblets, Villa te koop met 3 slaapkamers, op wandelafstand van het strand en de supermarkt gelegen. Dit object, een vrijstaande villa, is op zeer korte afstand van het oude centrum gelegen. Met haar vlakke perceel van 400 m2, en grote open terrassen is het exterieur ideaal om het hele jaar door te genieten van woongemak. Een ideaal object om het hele jaar door te genieten!

meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9719-2 +Toevoegen aan favorieten 289.000 €

Denia. Vrijstaande villa te koop met 3 slaapkamers in de villawijk Corral de Calafat. DE AFSTAND TOT HET CENTRUM EN DE WINKELS VAN DENIA IS 2500M. Dit object is perfect georiënteerd!

meer: Villa te koop Denia ...

2 slaapkamer Appartement te koop Denia - Referentie E9552 +Toevoegen aan favorieten 290.100 €

Denia, Las Marinas, Sleutelklaar! APPARTEMENT MET FANTASTISCH UITZICHT OP ZEE EN OP 50M LOOPAFSTAND VAN HET PRACHTIGE ZANDSTRAND. Deze appartementen, zeer luxe gebouwd, bevinden zich op een meer dan uitstekende locatie, op 50m van het zandstrand. Het appartement is uitgevoerd met airco warm en koud, een Italiaanse keuken, ruim terras en een gemeenschappelijk zwembad.

meer: Appartement te koop Denia ...