Zoekresultaten

Objecten: 1 tot 10 van 48.

2 slaapkamer Bungalow te koop Denia - Referentie E9890-1 +Toevoegen aan favorieten 255.000 €

RESALE, Denia / Vergel, Prachtige Bungalow met gemeenschappelijk zwembad. Dit complex, met grote gemeenschappelijke tuin en zwembad, omvat slechts 14 woningen met een moderne architectuur. Het complex bevindt zich op slechts 1200m van de zandstranden. Deze bungalow biedt 2 slaapkamers, 2 badkamers, een complete keuken, ruime wooneetkamer, overdekt terras en een privé tuin.

meer: Bungalow te koop Denia ...

4 slaapkamer Appartement te koop Denia - Referentie E9775 +Toevoegen aan favorieten 268.000 €

Denia centrum, Slechts 400m van de Marina de Denia gelegen, perfecte appartementen met 4 slaapkamers, nieuwbouw. In een modern resort op loop-wandel afstand van het strand, restaurants en winkels. Deze appartementen zijn ideaal voor zonvakanties. Met een heerlijk overdekt terras, een ideale stek om weg te dromen, en absoluut 365 dagen per jaar optimaal te genieten. Prijs voor parkeerplaats en berging zijn 7000€ en 2000€.

meer: Appartement te koop Denia ...

2 slaapkamer Appartement te koop Denia - Referentie E9876 +Toevoegen aan favorieten 269.000 €

𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗯𝗼𝘂𝘄 𝗮𝗽𝗽𝗮𝗿𝘁𝗲𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲𝗻 𝗼𝗽 𝘀𝗹𝗲𝗰𝗵𝘁𝘀 𝟭𝟱𝟬𝗺 𝗩𝗔𝗡𝗔𝗙 𝗛𝗘𝗧 𝗭𝗔𝗡𝗗𝗦𝗧𝗥𝗔𝗡𝗗 𝗚𝗘𝗟𝗘𝗚𝗘𝗡 𝗺𝗲𝘁 𝟮 𝗼𝗳 𝟯 𝘀𝗹𝗮𝗮𝗽𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝘀!. In een modern resort en direct aan het beste zandstrand van Denia. Een zeer rustige ligging in een luxe omgeving, en het appartement is absoluut topklasse met 2 slaapkamers. Met een heerlijk overdekt terras en PERFECTE UITZICHTEN... Een ideale stek om weg te dromen, en absoluut 365 dagen per jaar optimaal te genieten. Een spec

meer: Appartement te koop Denia ...

2 slaapkamer Penthouse te koop Denia - Referentie E9865 +Toevoegen aan favorieten 269.000 €

Denia, PRACHTIG PENTHOUSE MET 2 SLAAPKAMERS EN DAKTERRAS, dichtbij het centrum van Denia gelegen, op wandelafstand van restaurants, bars en de supermarkt. In het resort: een grote gemeenschappelijke tuin en gemeenschappelijk zwembad.

meer: Penthouse te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9885-1 +Toevoegen aan favorieten 270.000 €

Vrijstaande villa met separaat gastenverblijf, 3 slaapkamers en 2 badkamers, MET PRACHTIG PANORAMA-UITZICHT OVER DE VALLEI EN DE ZEE! In een heerlijk groene omgeving, door zon overgoten, paradijselijk rustig en met een onverbouwbaar, schilderachtige zicht op zee en de Orba Vallei, ligt dit pittoresk object met al haar charme.

meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9702-1 +Toevoegen aan favorieten 275.000 €

VRIJSTAANDE VILLA MET FANTASTISCH PANORAMISCH ZEEZICHT, regio Denia. Een eenmalige vrijstaande villa met adembenemend panoramazicht op zee en over het natuurpark. Op een zeer unieke locatie gelegen en van alle gemakken en bouwdetails voorzien, biedt de villa 3 slaapkamers en 3 badkamers. Een object voor de fijnproever, en een aanbod dat absoluut een uitstekende investering is!

meer: Villa te koop Denia ...

2 slaapkamer Penthouse te koop Denia - Referentie E9888-1 +Toevoegen aan favorieten 275.000 €

DENIA, PRACHTIG PENTHOUSE, 2 SLAAPKAMERS. Dit prachtige Penthouse, bouwjaar 2004 LIGT OP EEN KORT WANDELINGETJE VAN HET CENTRUM EN DE ZANDSTRANDEN VAN DENIA. Het resort beschikt over prachtige tuinen, zwembaden, privé parkeerplaats en een padel baan. Het object is op de 3e verdieping gelegen, en heeft diverse terrassen met mooie uitzichten. Een prachtobject om onvergetelijke verblijven in Denia te beleven, en zeer geschikt voor de hele familie, ook voor het hele jaar!

meer: Penthouse te koop Denia ...

2 slaapkamer Penthouse te koop Denia - Referentie E9660 +Toevoegen aan favorieten
Van 295000 €
Nu 279.000 €

Penthouse direct aan het strand van Denia. Spectaculair Penthouse, DIRECT GELEGEN AAN HET FIJNSTE ZANDSTRAND VAN DENIA EN OP SLECHTS 7KM VAN HET HISTORISCH STADCENTRUM. Zeer hoge kwaliteit, parkeerplaatsen, etc. Voorzien van stijlvolle bouwtechnische, details. Een ideale stek om van uw vakanties te genieten... of het hele jaar door te verblijven!

meer: Penthouse te koop Denia ...

2 slaapkamer Appartement te koop Denia - Referentie E9776 +Toevoegen aan favorieten 284.000 €

Haven van Denia, LUXE APPARTAMENTEN, slechts 200m van de Marina de Denia gelegen, perfecte appartementen met 2 slaapkamers, nieuwbouw. In een modern resort op loop-wandel afstand van het strand, restaurants en winkels. Deze appartementen zijn ideaal voor zonvakanties. Met een heerlijk overdekt terras, een ideale stek om weg te dromen, en absoluut 365 dagen per jaar optimaal te genieten.

meer: Appartement te koop Denia ...

2 slaapkamer Appartement te koop Denia - Referentie E9833 +Toevoegen aan favorieten 285.000 €

DIRECT AAN HET ZANDSTRAND GELEGEN, perfecte appartementen met 2 of 3 slaapkamers!. Geheel nieuw. In een modern resort en direct aan het beste zandstrand van Denia. Een zeer rustige ligging in een luxe omgeving, en het appartement is absoluut topklasse met 2 slaapkamers op de 1e verdieping. Met een heerlijk overdekt terras en PERFECTE UITZICHTEN... Een ideale stek om weg te dromen, en absoluut 365 dagen per jaar optimaal te genieten. Een speciaal aanbod! Prijs is excl. parkeerplaats en berging.

meer: Appartement te koop Denia ...