Zoekresultaten

Objecten: 1 tot 10 van 48.

3 slaapkamer Bungalow te koop Denia - Referentie E9839 +Toevoegen aan favorieten 255.000 €

Regio Denia / Els Poblets, Prachtige hoekbungalow met gemeenschappelijk zwembad. Dit complex, met grote gemeenschappelijke tuin en zwembad, omvat slechts 15 woningen met een moderne architectuur. Het complex bevindt zich op slechts 1200m van de zandstranden. De hoekbungalow biedt 3 slaapkamers, 2 badkamers, een complete keuken, ruime wooneetkamer, overdekt terras en een privé tuin.

meer: Bungalow te koop Denia ...

3 slaapkamer Bungalow te koop Denia - Referentie E9743 +Toevoegen aan favorieten 259.000 €

Denia / Vergel, Prachtige hoekbungalow met gemeenschappelijk zwembad. Dit complex, met grote gemeenschappelijke tuin en zwembad, omvat slechts 14 woningen met een moderne architectuur. Het complex bevindt zich op slechts 1200m van de zandstranden. De hoekbungalow biedt 3 slaapkamers, 2 badkamers, een complete keuken, ruime wooneetkamer, overdekt terras en een privé tuin.

meer: Bungalow te koop Denia ...

4 slaapkamer Appartement te koop Denia - Referentie E9775 +Toevoegen aan favorieten 268.000 €

Denia centrum, Slechts 400m van de Marina de Denia gelegen, perfecte appartementen met 4 slaapkamers, nieuwbouw. In een modern resort op loop-wandel afstand van het strand, restaurants en winkels. Deze appartementen zijn ideaal voor zonvakanties. Met een heerlijk overdekt terras, een ideale stek om weg te dromen, en absoluut 365 dagen per jaar optimaal te genieten. Prijs voor parkeerplaats en berging zijn 7000€ en 2000€.

meer: Appartement te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9844-1 +Toevoegen aan favorieten 269.000 €

VILLA MET SEPARAAT GASTENVERBLIJF NABIJ HET STRAND, 3 slaapkamers. Deze villa biedt alle faciliteiten zoals bars restaurants, supermarkt en strandop loopafstand. Met 2 woonlagen, op de hoofdetage: een wooneetkamer, 2 slaapkamers, keuken en 1 badkamer. Op de 1e verdieping: een wooneetkamer, keuken 1 slaapkamer en 1 badkamer. Een ideale villa voor een familie met kinderen!

meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Appartement te koop Denia - Referentie E9768 +Toevoegen aan favorieten 273.000 €

Regio Denia, Slechts 300 m VANAF HET ZANDSTRAND GELEGEN, perfecte nieuwe appartementen met ZEE OF BERGZICHT en 1, 2 en 3 slaapkamers. In een modern resort en nabij het beste zandstrand van Denia. Een zeer rustige ligging in een luxe omgeving. Deze appartementen zijn ideaal voor zonvakanties. Met een heerlijk overdekt terras en PERFECTE UITZICHTEN... Een ideale stek om weg te dromen, en absoluut 365 dagen per jaar optimaal te genieten.

meer: Appartement te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9702-1 +Toevoegen aan favorieten 275.000 €

VRIJSTAANDE VILLA MET FANTASTISCH PANORAMISCH ZEEZICHT, regio Denia. Een eenmalige vrijstaande villa met adembenemend panoramazicht op zee en over het natuurpark. Op een zeer unieke locatie gelegen en van alle gemakken en bouwdetails voorzien, biedt de villa 3 slaapkamers en 3 badkamers. Een object voor de fijnproever, en een aanbod dat absoluut een uitstekende investering is!

meer: Villa te koop Denia ...

2 slaapkamer Penthouse te koop Denia - Referentie E9660 +Toevoegen aan favorieten
Van 295000 €
Nu 279.000 €

Penthouse direct aan het strand van Denia. Spectaculair Penthouse, DIRECT GELEGEN AAN HET FIJNSTE ZANDSTRAND VAN DENIA EN OP SLECHTS 7KM VAN HET HISTORISCH STADCENTRUM. Zeer hoge kwaliteit, parkeerplaatsen, etc. Voorzien van stijlvolle bouwtechnische, details. Een ideale stek om van uw vakanties te genieten... of het hele jaar door te verblijven!

meer: Penthouse te koop Denia ...

2 slaapkamer Appartement te koop Denia - Referentie E9776 +Toevoegen aan favorieten 284.000 €

Haven van Denia, LUXE APPARTAMENTEN, slechts 200m van de Marina de Denia gelegen, perfecte appartementen met 2 slaapkamers, nieuwbouw. In een modern resort op loop-wandel afstand van het strand, restaurants en winkels. Deze appartementen zijn ideaal voor zonvakanties. Met een heerlijk overdekt terras, een ideale stek om weg te dromen, en absoluut 365 dagen per jaar optimaal te genieten.

meer: Appartement te koop Denia ...

2 slaapkamer Appartement te koop Denia - Referentie E9833 +Toevoegen aan favorieten 285.000 €

DIRECT AAN HET ZANDSTRAND GELEGEN, perfecte appartementen met 2 of 3 slaapkamers!. Geheel nieuw. In een modern resort en direct aan het beste zandstrand van Denia. Een zeer rustige ligging in een luxe omgeving, en het appartement is absoluut topklasse met 2 slaapkamers op de 1e verdieping. Met een heerlijk overdekt terras en PERFECTE UITZICHTEN... Een ideale stek om weg te dromen, en absoluut 365 dagen per jaar optimaal te genieten. Een speciaal aanbod! Prijs is excl. parkeerplaats en berging.

meer: Appartement te koop Denia ...

3 slaapkamer Bungalow te koop Denia - Referentie E9840 +Toevoegen aan favorieten 285.000 €

Regio Denia / Els Poblets, Prachtige bungalow op een hoek perceel met gemeenschappelijk zwembad. Dit complex, met grote gemeenschappelijke tuin en zwembad, omvat slechts 15 woningen met een moderne architectuur. Het complex bevindt zich op slechts 1200m van de zandstranden. De hoekbungalow biedt 3 slaapkamers, 2 badkamers, een complete keuken, ruime wooneetkamer, overdekt terras en een privé tuin.

meer: Bungalow te koop Denia ...