Zoekresultaten

Objecten: 1 tot 10 van 104.

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9452 +Toevoegen aan favorieten 259.000 €

Regio Denia, ADEMBENEMEND PANORAMA UITZICHT OP ZEE EN DE BERGEN!, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Uitzicht, uitzicht, uitzicht... deze vrijstaande villa biedt u een indrukwekkend en eenmalig uitzocht! De villa zelf: zeer goed onderhouden, en op één niveau en met ruime terrassen, daarmee ideaal om het hele jaar door van te genieten. Ideaal voor de hele familie! Een buitenkans voor een zeer aantrekkelijke prijs!

meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9529 +Toevoegen aan favorieten 259.000 €

Regio Denia, Els Poblets. PRACHT VILLA OMGEVEN DOOR SINAASAPPELBOMEN EN OP SLECHTS 700M VAN HET STRAND VERWIJDERD. Een interessant object in een landelijke setting, met 3 slaapkamers, een wooneetkamer, 2 badkamers, keuken en grote terrassen. Een attractieve villa met een exterieur om van te genieten!

meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Appartement te koop Denia - Referentie E9552 +Toevoegen aan favorieten 260.900 €

Denia, Las Marinas, Sleutelklaar! APPARTEMENT MET FANTASTISCH UITZICHT OP ZEE EN OP 50M LOOPAFSTAND VAN HET PRACHTIGE ZANDSTRAND. Deze appartementen, zeer luxe gebouwd, bevinden zich op een meer dan uitstekende locatie, op 50m van het zandstrand. Het appartement is uitgevoerd met airco warm en koud, een Italiaanse keuken, ruim terras en een gemeenschappelijk zwembad.

meer: Appartement te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9557 +Toevoegen aan favorieten 265.000 €

Regio Denia, Monte Pego, Geweldige vrijstaande villa met een separaat gastenverblijf, 3 slaapkamers en FANTASTISCH PANORAMISCH UITZICHT OP ZEE EN DE BERGEN. Op de beste locatie in de omgeving van Denia, met fantastisch uitzicht en een actuele infrastructuur, bieden wij u deze villa aan. De villa, met 2 woonlagen, biedt een wooneetkamer, keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een grote terrassen.

meer: Villa te koop Denia ...

4 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9377 +Toevoegen aan favorieten
Van 299000 €
Nu 269.000 €

KOOPJE! Regio Denia, Els Poblets, Villa te koop met 4 slaapkamers, op wandelafstand van het strand en de supermarkt gelegen. Dit object, een vrijstaande villa, is op zeer korte afstand van het oude centrum gelegen. Met haar vlakke perceel van 470 m2, en grote open terrassen is het exterieur ideaal om het hele jaar door te genieten van woongemak. Een ideaal object om het hele jaar door te genieten!

meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9558 +Toevoegen aan favorieten 269.000 €

VILLA MET ADEMBENEMEND UITZICHT, 3 slaapkamers en 2 badkamers, en een separaat gastenverblijf. Uitzicht, uitzicht, uitzicht... deze vrijstaande villa biedt u een indrukwekkend en eenmalig uitzocht over de vallei. De villa zelf: zeer goed onderhouden en met een royaal zwembad en ruime terrassen, daarmee ideaal om het hele jaar door van te genieten, kortom ideaal voor de hele familie! Een buitenkans voor een zeer aantrekkelijke prijs!

meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9310 +Toevoegen aan favorieten 269.900 €

Vrijstaande villa, bouwjaar 2006, 3 slaapkamers, en FANTASTISCH UITZICHT OP ZEE. Deze moderne vrijstaande villa is in een rustige woonwijk gelegen, en heeft de beschikking over 3 slaapkamers, 3 badkamers, groot zwembad en ruime terrassen. Een super object als investering voor verhuur, of om er uiteraard zelf van te genieten!

meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Jalon Valley - Referentie E9106 +Toevoegen aan favorieten
Van 299000 €
Nu 275.000 €

Op een magnifieke plaats gelegen... slechts een paar autominuten naar het historisch centrum van Jalon. Met een OVERWELDIGEND PANORAMISCH UITZICHT, biedt deze villa werkelijk alles om dag in, dag uit te genieten van al het moois dat deze regio te beiden heeft. Het milde klimaat, bruisende activiteit en natuurlijke rust, het is allemaal voorhanden. De villa, met 4 slaapkamers en 3 badkamers, is zeer goed afgewerkt -zeer interessant!

meer: Villa te koop Jalon Valley ...

2 slaapkamer Villa te koop Orba Valley - Referentie E9184 +Toevoegen aan favorieten 275.000 €

VILLA MET PRACHTIG ZEEZICHT EN UITZICHT OVER DE GEHELE VALLEI. Een ideale locatie op een grondstuk van 1500 m2. De villa beschikt over een woon-eetruimte, keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers.

meer: Villa te koop Orba Valley ...

3 slaapkamer Tussenwoning te koop Denia - Referentie E9542 +Toevoegen aan favorieten 275.000 €

Regio Denia, moderne tussenwoningen op slechts 1 km afstand van het zandstrand. Dit kleinschalige project bestaat uit 10 moderne, tussenwoningen aan de rand van een kleine plaats aan de Costa Blanca Noord. De woningen zijn op slechts 1 km van het mooie zandstrand gelegen en beschikken over een privé perceel, een eigen zwembad en zijn perfect uitgevoerd voor alle seizoenen van het jaar. Een zeer attractieve optie!

meer: Tussenwoning te koop Denia ...