Dutch English Spanish German Dutch Swiss Czech

Zoekresultaten

Objecten: 1 tot 5 van 21.

4 slaapkamer Villa te koop Moraira - Referentie: M1610
Van 499000 €
Nu 425.000 €

Moraira, villa, 4 slaapkamers, 3 badkamers. Deze vrijstaande villa, in de luxe woonomgeving "San Jaime", biedt een ruime woonambiance, ideaal voor families. Met vele terrassen, een riant zwembad en garage. Een zeer interessant object.
meer: Villa te koop Moraira ...

6 slaapkamer Villa te koop Moraira - Referentie: M1640
475.000 €

Moraira, 6 slaapkamers, 3 badkamers. Deze vrijstaande villa MET 6 SLAAPKAMERS IS GELEGEN OP SLECHTS 3 KM VAN HET DORP MORAIRA. Een zeer aantrekkelijke optie!
meer: Villa te koop Moraira ...

4 slaapkamer Villa te koop Moraira - Referentie: E8770
490.000 €

MODERNE IBIZA STYLE VILLA in Moraira. Vlak perceel. De nieuwbouwvilla, door een kwaliteitsbouwer ontwikkeld, is op een wandelingetje afstand van het strand van Fustera gelegen. De villa, met zwembad van 8 x 4 meter, beschikt over 4 slaapkamers, 3 badkamers, open keuken, wooneetkamer en een inpandige garage. (nog 4 maanden bouwtijd)
meer: Villa te koop Moraira ...

3 slaapkamer Villa te koop Moraira - Referentie: M1547
499.900 €

ZEER RUIME VRIJSTAANDE VILLA MET ZEEZICHT IN MORAIRA, 3 slaapkamers. Deze vrijstaande villa met drie slaapkamers bevindt zich in één van de beste zones van Moraira. De villa, gebouwd in het jaar 2.004, maar nog altijd als nieuw, biedt zeer goed zee- en bergzicht. Met een ruim zwembad en dito terras; een ideaal object voor het hele jaar door!
meer: Villa te koop Moraira ...

3 slaapkamer Villa te koop Moraira - Referentie: E9067
574.280 €

Omgeving Moraira, Cumbre del Sol. Deze imposante MODERNE DESIGN VILLA MET ZEEZICHT, is gelegen in een internationale gemeenschap met een prachtig panoramisch uitzicht. over de zee. De villa is een object dat zeer modern is vormgegeven, met een overzichtelijke indeling en een absoluut hoogwaardige afwerking. Deze villa is beslist een bezichtiging waard; laat u overtuigen van dit meer dan actuele prachtobject met moderne lijnen.
meer: Villa te koop Moraira ...