Zoekresultaten

Objecten: 1 tot 10 van 42.

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9574 +Toevoegen aan favorieten 149.000 €

Regio Denia, Vrijstaande villa MET PRACHTIG ZEE EN BERGZICHT, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Deze vrijstaande villa, gebouwd op een perceel van 201 m2, is in perfecte conditie. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime wooneetkamer + vele terrassen met prachtig uitzicht over de vallei en de zee.

meer: Villa te koop Denia ...

2 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9407 +Toevoegen aan favorieten
Van 165000 €
Nu 149.000 €

Regio Denia, Els Poblets, fantastische vrijstaande villa met privé zwembad. Deze vrijstaande villa (1976), biedt een prachtig interieur met hoogwaardige afwerking, een mooie tuin met spectaculair mooie zwembadzone. De villa, gebouwd op één niveau, biedt zeer ruime vertrekken en is op korte afstand van het dorpscentrum van Els Poblets gelegen. Een ideale investering in levenskwaliteit, een pracht object voor het hele jaar door!

meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9514 +Toevoegen aan favorieten 153.000 €

VRIJSTAANDE VILLA MET UITZICHT OP BERGEN, bouwjaar 2006. Deze moderne vrijstaande villa is in een rustige woonwijk gelegen, en heeft de beschikking over 3 slaapkamers, 2 badkamers, groot gemeenschappelijk zwembad en ruime terrassen. Een perfect object als investering voor verhuur, of om er uiteraard zelf van te genieten! Een bezichtiging is aanbevelenswaardig!

meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9594 +Toevoegen aan favorieten 155.000 €

Vrijstaande villa MET SUPER UITZICHT OP DE VALLEI, bouwjaar 2005, 3 slaapkamers, Deze moderne vrijstaande villa is in een rustige woonwijk gelegen, en heeft de beschikking over 3 slaapkamers, 2 badkamers, groot gemeenschappelijk zwembad, ruime terrassen en een super uitzicht! Een super object als investering voor verhuur, of om er uiteraard zelf van te genieten! Een bezichtiging is aanbevelenswaardig!

meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9606 +Toevoegen aan favorieten 155.000 €

Vrijstaande op het zuiden gelegen villa, MET PRACHTIG UITZICHT OP ZEE EN OVER DE VALLEI, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Deze vrijstaande villa, met een privé perceel van 197 m2, is in perfecte condities. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime wooneetkamer + vele terrassen met prachtig uitzicht op zee en over de vallei (zuidligging). Met een gemeenschappelijk zwembad.

meer: Villa te koop Denia ...

2 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9370 +Toevoegen aan favorieten 175.000 €

Deze villa is uitstekend georiënteerd, en biedt u de mogelijkheid het hele jaar door optimaal van de zon te genieten. Het heeft een heerlijk zonneterras, overdekte entree, wooneetkamer met centrale verwarming, kompleet uitgevoerde keuken, 2 dubbele slaapkamers en 2 badkamers. De villa is rustig gelegen en de bewoner heeft de beschikking over een gemeenschappelijk zwermbad. La Sella Denia is het enige *****resort aan de Costa Blanca met 24 uur security service.

meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9328 +Toevoegen aan favorieten 189.000 €

Villa in mooie nieuwbouwwijk, OP SLECHTS 500 METER VAN HET ZANDSTRAND. Gebouwd in 2006 en in perfecte staat. Op de BG treft u een overdekt terras, een wooneetkamer, open keuken, 2 slaapkamers en een complete badkamer. Via de typisch Spaanse patio heeft u toegang tot de buitentrap, dakterras en studio (slaapkamer+badkamer) op de eerste verdieping.

meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9530 +Toevoegen aan favorieten 199.000 €

Regio Denia, Els Poblets Een attractief project met vrijstaande en geschakelde woningen, modern design en zeer interessante bouwtechnische afwerking. Deze woningen kunnen zowel als vakantiewoning maar ook voor permanente bewoning gebruikt worden. Een zwembad is optioneel en een perceel voor privé gebruik. Omgeving: vlak en residentieel, op 1 km van het strand en met alle services in de nabijheid. Bouw is reeds gestart, oplevering in juli 2021. Reserveer nu uw bezichtigingsafspraak!

meer: Villa te koop Denia ...

2 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9422 +Toevoegen aan favorieten
Van 215000 €
Nu 205.000 €

Te koop op Monte Pego, VILLA OP 1 LEVEL MET PANORAMISCH UITZICHT OP DE BERGEN, 2 slaapkamers en 2 badkamers. De villa zelf: zeer goed onderhouden en met een groot zwembad en ruime terrassen, daarmee ideaal om het hele jaar door van te genieten. Ideaal voor de hele familie! Een buitenkans voor een zeer aantrekkelijke prijs!

meer: Villa te koop Denia ...

2 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9602 +Toevoegen aan favorieten 215.000 €

Regio Denia / Els Poblets. 2 Slaapkamers. Hoogwaardige villa te koop in Els Poblets, gelegen in een keurige villawijk. AFSTAND TOT HET STRAND IS SLECHTS 70M en het centrum en winkels van Els Poblets is 500 meter, tot Denia: 9 kilometer. Dit object is perfect georiënteerd!

meer: Villa te koop Denia ...