Dutch English Spanish German Dutch Swiss Czech

Zoekresultaten

Objecten: 1 tot 5 van 50.

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9375
135.000 €

Zone Denia, mooie vrijstaande villa te koop , met 3 slaapkamers, 2 badkamers en gemeenschappelijk zwembad. Dit object, in nieuwstaat (bj. 2004), bevindt zich in een nieuw ontwikkelde zone met een zeer actuele infrastructuur, op een korte afstand van Denia, Javea en de witte stranden van de Costa Blanca. De urbanisatie biedt een rustige, kosmopoliete ambiance, de woning biedt ruime vertrekken, grote terrassen en verreikend uitzicht over het dal vanaf het balkon.
meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9421
139.000 €

Vrijstaande op het zuiden gelegen villa te koop , MET UITZICHT OVER DE VALLEI, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Deze vrijstaande villa, met een privé perceel van 165 m2, is in perfecte conditie. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime wooneetkamer + vele terrassen met prachtig uitzicht over de vallei en een gemeenschappelijk zwembad.
meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9436
145.000 €

Vrijstaande villa MET SUPER UITZICHT OP DE VALLEI, bouwjaar 2005, 3 slaapkamers, Deze moderne vrijstaande villa is in een rustige woonwijk gelegen, en heeft de beschikking over 3 slaapkamers, 2 badkamers, groot gemeenschappelijk zwembad, ruime terrassen en een super uitzicht! Een super object als investering voor verhuur, of om er uiteraard zelf van te genieten! Een bezichtiging is aanbevelenswaardig!
meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9333
149.000 €

VRIJSTAANDE VILLA MET UITZICHT OP BERGEN EN EEN BEETJE OP ZEE, bouwjaar 2006. Deze moderne vrijstaande villa is in een rustige woonwijk gelegen, en heeft de beschikking over 3 slaapkamers, 2 badkamers, groot gemeenschappelijk zwembad en ruime terrassen. Een perfect object als investering voor verhuur, of om er uiteraard zelf van te genieten! Een bezichtiging is aanbevelenswaardig!
meer: Villa te koop Denia ...

2 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9407
Van 165000 €
Nu 149.000 €

Regio Denia, Els Poblets, fantastische vrijstaande villa met privé zwembad. Deze vrijstaande villa (1976), biedt een prachtig interieur met hoogwaardige afwerking, een mooie tuin met spectaculair mooie zwembadzone. De villa, gebouwd op één niveau, biedt zeer ruime vertrekken en is op korte afstand van het dorpscentrum van Els Poblets gelegen. Een ideale investering in levenskwaliteit, een pracht object voor het hele jaar door!
meer: Villa te koop Denia ...