Dutch English Spanish German Dutch Swiss Czech

Zoekresultaten

Objecten: 1 tot 5 van 57.

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9348
138.000 €

Vrijstaande op het zuiden gelegen villa, MET PRACHTIG UITZICHT OVER DE VALLEI, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Deze vrijstaande villa, met een privé perceel van 240 m2, is in perfecte condities. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime wooneetkamer + vele terrassen met prachtig uitzicht over de vallei (zuidligging). Met een gemeenschappelijk zwembad.
meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9222
149.000 €

Zone Denia, mooie vrijstaande villa, met 3 slaapkamers, 2 badkamers en gemeenschappelijk zwembad. Dit object, in nieuwstaat (bj. 2006), bevindt zich in een nieuw ontwikkelde zone met een zeer actuele infrastructuur, op een korte afstand van Denia, Javea en de witte stranden van de Costa Blanca. De urbanisatie biedt een rustige, kosmopoliete ambiance, de woning biedt ruime vertrekken, grote terrassen en verreikend uitzicht over het dal. Ideaal voor vakantie en het hele jaar.
meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9333
149.000 €

VRIJSTAANDE VILLA MET UITZICHT OP BERGEN EN EEN BEETJE OP ZEE, bouwjaar 2006. Deze moderne vrijstaande villa is in een rustige woonwijk gelegen, en heeft de beschikking over 3 slaapkamers, 2 badkamers, groot gemeenschappelijk zwembad en ruime terrassen. Een perfect object als investering voor verhuur, of om er uiteraard zelf van te genieten! Een bezichtiging is aanbevelenswaardig!
meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9072
157.500 €

Vrijstaande villa op hoek grondstuk, MET PRACHTIG UITZICHT OVER DE VALLEI, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Deze vrijstaande villa, gebouwd op een perceel van 315 m2, is in perfecte conditie. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime wooneetkamer + vele terrassen met prachtig uitzicht over de vallei (zuidligging).
meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9298
159.000 €

Vrijstaande villa op hoek grondstuk, MET PRACHTIG ZEEZICHT, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Deze vrijstaande villa, gebouwd op een perceel van 296 m2, is in perfecte conditie. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime wooneetkamer + vele terrassen met prachtig uitzicht over de vallei en de zee.
meer: Villa te koop Denia ...