Een huis of villa te koop in Moraira Spanje

Een huis of villa te koop in Moraira Spanje.

Onroerend goed te koop in Moraira, Spanje, en waarom je hier zou moeten investeren.

Vissersdorp Moraira werd lang geleden gesticht door de Moren, en hoewel ze in de 13e eeuw werden verslagen door de Christenen is hun invloed nog steeds te zien in de architectuur. Moraira bestond tot 40 jaar geleden slechts uit een klein groepje vissershuisjes aan zee, totdat vakantiegangers de paradijselijke plek ontdekte.

villa te koop moraira spanje

Wil je je zoektocht naar villa’s te koop in Moraira Spanje beginnen? Of op zoek naar een appartement te koop in Moraira ?Klik hier

Moraira als toeristische bestemming: Appartement te koop in moraira of Huis Kopen Moraira?

villa te koop moraira spanje mnm costa blanca

Moraira is uitgegroeid tot een prachtige toeristische bestemming met behoud van authentieke cultuur en ongerepte schoonheid. Liggend in een beschutte baai en aangevuld door prachtige bergen en het platteland is Moraira niet ontsierd door de modernere gebouwen die nu zijn gebouwd. Voor een groot beeld bestaat Moraira uit pittoreske witte villa’s omringd door sinaasappelbomen en dennenbossen. Moraira ligt in het Marina Alta-gebied van de provincie Alicante, ongeveer 80 km ten noorden van de stad. Geografisch gezien ligt Moraira op een perfecte plek met warme zomers, milde winters en meer dan 300 dagen zon per jaar. De omliggende bergen bieden Moraria bescherming tegen koude noordelijke winden tijdens de winter, waardoor de temperaturen mild blijven. Het is een perfecte uitvalsbasis om andere steden in de omgeving te verkennen, waaronder Gaudiest, Benidorm, Jávea en Denia.

Er zijn prachtige huizen te koop in Moraira Spanje. Je zoektocht naar een villa te koop in Moraira Spanje beginnen ?Klik hier.


Stranden in Moraira Spanje

huis kopen moraira mnm moraira port costa blanca

Het belangrijkste strand van Moraira ligt direct naast het dorpscentrum en beschikt over fijne voetgangerspaden die leiden naar het centrum en de jachthaven. De hoofdstraat is erg kleurrijk met een breed scala aan winkels, kunstgalerijen, Spaanse lederwaren en verse producten van de lokale bakkers en slagers.De jachthaven van Morairas is zeer modern en zeker een bezoek waard, je zult er een aantal fantastische restaurants vinden. De appartementen te koop in Moraira met uitzicht op de haven zijn simpelweg fantastisch! Iets verderop ligt een strand genaamd El Portet. Dit strand kan worden vergeleken met een Caribische baai. Het water is turkoois, de heuvels gevuld met pijnbomen en een kleine kronkelige weg leidt je er naartoe. De vissers gaan ‘s morgens vroeg nog altijd de zee op om vissen en schelpdieren te vangen. De vangst wordt later die dag verkocht op een traditionele vismarkt, welke in de loop der jaren is uitgegroeid tot één van de belangrijkste vismarkten in de Costa Blanca regio.


Activiteiten in Moraira

golfen appartement te koop in moraira

Als je op zoek bent naar wat meer avontuurlijke activiteiten, dan is er een breed scala aan sporten beschikbaar. Zo kun je jetski’s huren, waterskiën, diepzeevissen, duikcursussen volgen, een balletjeslaan op de tennisbanen, minigolf spelen of mountainbikes huren en de omgeving verkennen. De golfers kunnen genieten van een rondje of twee op de Ifach Golf Club, die een adembenemend uitzicht biedt op onder andere de prachtige Peñon de Ifach rots in het nabijgelegen Calpe. Voor de kinderen zijn er speciaal ontworpen parken met speeltoestellen en een permanente kermis aanwezig. Moraira is een exclusieve en zeer geliefde plek voor hen die van schoonheid houden. Je zult een aantal fantastische villa's te koop vinden in Moraira, Spanje!


MNM Costa Blanca - Op zoek naar gevestigde en professionele makelaars die onroerend goed te koop aanbieden in Moraira Spanje, huis kopen moraira of omliggende gebieden? villa te koop Moraira Spanje - Stuur ons een -[email protected]- of bel vandaag op +34-96.6475997