Alles wat u moet weten over ziekenhuizen in Denia, Javea en Benidorm

San Carlos Hospital 

Het San Carlos ziekenhuis in Denia ligt in het centrum van Marina Alta en beschikt over 3 algemene operatiezalen, 3 intensive care units en 38 patiëntenkamers.

Patiënten van dit ziekenhuis kunnen chirurgische en andere medische behandelingen ondergaan in meer dan 36 verschillende specialismen. 

San Carlos is er niet alleen voor plaatselijke patiënten maar biedt ook aan buitenlandse patiënten diensten aan. Een van de bijzonderheden van dit ziekenhuis is een speciale tolkendienst voor patiënten uit het buitenland. 

Bij het strand van Aremal in Javea ligt ook een gezondheidscentrum. 

Dit centrum biedt gespecialiseerde behandelingen zoals fysiotherapie en diagnostische beeldtechnologie beschikt tevens een 24-uurs spoedeisende hulp (SEH).


Tel. 965 78 15 50



Algemeen Ziekenhuis in Denia

Het Algemeen Ziekenhuis van Denia verleent gezondheidszorg in de regio Alicante. Het fungeert als referentieziekenhuis in de Marina Alta-regio en verzorgt een breed scala aan medische zorg waaronder 24-uurs spoedeisende hulp. Dit Algemene Ziekenhuis is geautoriseerd in meer dan 22 medisch specialismen en legt grote nadruk op kwaliteit en patiëntveiligheid. 

Specialismen van dit ziekenhuis zijn o.a. minimal invasive surgery en greenlight laserbehandelingen. Het ziekenhuis voldoet aan alle internationale normen voor ambulante en intramurale chirurgie.  

Tel. 966 42 90 00


Clinica Glorieta

In de Clinica Glorieta worden patiënten behandeld met de beste medische technologie in een warme, vriendelijke en gastvrije sfeer. De nadruk ligt op een persoonlijke en op hun behoeftes afgestemde behandeling van patiënten.

Patiënten hoeven zich geen zorgen te maken over een mogelijk taalprobleem omdat het personeel 6 verschillende talen spreekt. Deze ultramoderne Duitse kliniek herbergt een groot aantal medische voorzieningen.


Tel. 966 43 54 37




Ziekenhuis Clinica Benidrom

Het ziekenhuis Clinica Benidorm is bekend geworden door het bloeiende toerisme in de regio. 

Om aan de medische behoeftes van de vele toeristen te voldoen heeft het ziekenhuis meer dan 400 personeelsleden uit verschillende landen van Europa in dienst.

Het Clinica Benidorm biedt patiënten meer dan 40 verschillende medische voorzieningen.

De nadruk ligt op de polikliniek, spoedeisende hulp en ziekenhuisverblijf. 

Dankzij een compact netwerk van klinieken worden alle medische en diagnostische procedures uitgevoerd met de modernste wetenschappelijke apparatuur.

Een ander belangrijk voordeel van deze kliniek is de persoonlijke zorg die wordt verleend door goed opgeleid en vriendelijk personeel. 

Men beschikt over een hoogwaardige ziekenhuisadministratie en de database wordt voortdurend bijgewerkt.

Tel. 965 85 38 50


IMED Levante

IMED Levante is een groep van privé-ziekenhuizen en poliklinieken. 

Deze ziekenhuizen beschikken over een radiotherapeutisch centrum en een ultramodern technologisch centrum voor diagnostische beeldvorming. 

De ziekenhuisgroep IMED telt meer dan 2.500 professioneel opgeleid personeel.

Ondanks deze omvang is individuele patiëntenzorg gegarandeerd. Bovendien is het een voordeel dat in alle moderne, noodzakelijke medische apparatuur voorzien is.

IMED Levante is de eerste privé-ziekenhuisgroep die de patiëntendossiers volledig heeft gedigitaliseerd. 

Deze ziekenhuisgroep heeft zich onlangs tot doel gesteldom vanwege het milieu niet langer nog papier te gebruiken. 

Er zijn door verschillende prestigieuze organisaties prijzen toegekend voor de uitstekende dienstverlening en het gebruik van moderne technologie.




Marinara ziekenhuis 

Het ziekenhuis Marinara is een openbaar ziekenhuis dat zijn diensten verleent in de regio Alicante in Marina Alta. 

Het heeft vier ultramoderne gezondheidscentra en biedt patiënten betaalbare gezondheidszorg. 

Sinds de opening beschikt het ziekenhuis over een breed scala van medisch specialismen zodat patiënten niet onnodig naar alternatieven hoeven te zoeken. 

De specialismen van het ziekenhuis zijn maxillofaciale chirurgie, thoraxchirurgie en neurochirurgie. 

Bovendien biedt men minimal invasive reconstructieve en plastische chirurgie met zeer goede resultaten. 

Het ziekenhuis beschikt momenteel over het best geïmplementeerd elektronisch patiëntendossier en wordt beschouwd als het technologisch meest geavanceerde ziekenhuis van Europa.

Tel. 966 87 87 87