Niet zaniken en zeuren. Het paradijs is nog steeds het paradijs.

De Spaanse Costa Blanca is zwaar geraakt door het coronavirus en de mensen hebben écht een heleboel meegemaakt. De sociale impact die de pandemie heeft op de Spanjaarden, is van epische proporties. Maar dat betekent niet, dat de wereld daaromheen ophoudt met adembenemend mooi te zijn. Lees meer en u zult erachter komen, waarom de koop van een huis aan de Costa Blanca nog steeds de gouden troef naar het geluk is.

Word wakker! De wereld na corona

Het coronavirus zegt ons, dat wij niet zo onaantastbaar zijn als we altijd dachten. De meeste ziektegevallen vinden we nu bij de grootste supermacht van de wereld. De pandemie heeft ons een les geleerd, hoe je de dagen telt en je om anderen moet bekommeren. Maar hoe zal de wereld er uitzien na het virus?

Een deel van de bevolking heeft er moeite mee om wakker te worden in de nieuwe wereld. Overal hoor je mensen klagen hoe slecht het met de dingen gesteld is en hoe goed zij het wel niet hadden voor het virus. Maar velen begrijpen de belangrijke les niet die ons wordt geleerd. Het leven zelf is een wonder, een geschenk, alleen al het feit dat wij leven is een gigantisch geluk. De gedachte aan alle mensen die door het virus hun leven zijn verloren, is juist een stap voorwaarts. Want wij die aan deze kant mochten blijven, moeten een beter, voldaan en gelukkig leven lijden. Als u nog niet had begrepen, dat tijd een belangrijke rol speelt, dan wordt het hoog tijd dat u daarachter komt. 

Natuurwonder & activiteiten in de buitenlucht

Het coronavirus heeft een grote impact op de werkgelegenheid. Van de andere kant heeft het een fantastische invloed op de natuur. Iedereen die het geluk heeft om Denia en Javea te kunnen ervaren na de pandemie, zullen dit meteen begrijpen. De natuur is, zonder invloed van de mens, tot leven gekomen, zoals wij nog nooit hebben meegemaakt. Wij kunnen dus met zekerheid stellen dat de berg Montgó en al die trekking-, loop- en fietsroutes op hun best zijn. 

Het is nu het perfecte moment om in het hemelse blauw van de Middellandse zee te duiken. De groene vegetatie is weelderiger dan ooit en met nieuwsgierige toeristen op afstand, zijn flora en fauna ongerept en majestueus. Als u het paradijselijke natuurschoon aan de Costa Blanca nog op uw netvlies heeft, dan zult u het paradijs nu helemaal op zijn best zien. De bloemen zijn kleurrijker en weelderiger dan ooit en de zon schijnt net zo heerlijk op uw huid als altijd.

Activiteiten in de buitenlucht zijn misschien wel de beste manier om in dit paradijselijke natuurschoon van de Costa Blanca te duiken. Wacht niet te lang, anders mist u misschien de perfecte plek, waar het paradijs te vinden is.

De gastronomie is dik in orde

Een ander aspect dat in deze tijden van de pandemie alleen maar beter is geworden, is de foodscene. Zoals u wellicht weet, bereiden de pueblo´s aan de Costa Blanca zoals Denia en Javea  geweldige gerechten met lokale ingrediënten. Deze ingrediënten zijn door het ontbreken van consumptie alleen maar beter en nog smakelijker geworden. De eetcultuur in dit paradijs is niet alleen dik in orde, maar heeft een heel nieuw smaakniveau bereikt. 

Beleef het leven aan de Costa Blanca van zijn beste kant

De coronavirus-pandemie heeft ons geleerd, dat leven op zijn best iets is dat wij niet voor ons uit kunnen schuiven. Het leven is het zaad van een kostbaar cadeau en wij kunnen het verzorgen en voeden en zo het geluk laten bloeien. En dat is precies waarvoor de Costa Blanca staat: geluk voor u en uw familie. Elke dag weer!

Leer de les die het lot ons allemaal heeft geleerd. Doe eindelijk wat u altijd al heeft willen doen. Een stukje paradijs op aarde wacht op u. Waarop wacht u nog voor u eigenaar wordt van het droomhuis aan de Costa Blanca?