Moraira en zijn legendarische zeilrace

Moraira is niet alleen een magische plek met witte zandstranden en diepblauw Middellandse Zeewater, maar organiseert ook jaarlijks een wereldberoemde zeilrace: de 300 miles van Moraira. Dit is het negentiende jaar dat deze regatta in de regio wordt gehouden. Locals en toeristen van over de hele wereld zijn er trots op en maken er graag deel van uit. Lees verder voor meer informatie over deze legendarische zeilrace en dit paradijsje waar elk jaar evenementen plaatsvinden. Misschien is het nu wel het moment om de stedelijke smog in te ruilen voor een mediterraan briesje.

De legendarische race

2020 is het negentiende opeenvolgende jaar waarin deze 300 miles A3-regatta van Moraira wordt gehouden. Het is een wereldwijde manifestatie en een enorme toeristische trekpleister. Bovendien vormt dit voor de lokale bevolking een bijzonder familie-evenement. Al bijna twee decennialang wordt deze regatta beschouwd als een van de belangrijkste zeilevenementen in de Middellandse Zee. Het staat in de agenda van alle zeilers ter wereld. De 25 tot 30 deelnemende schepen weten dat de hele wereld naar ze kijkt. De ankerlift, op maandag 22 januari, en het snelste schip zullen de winnaars zijn, terwijl de hele bevolking onder het genot van lokale wijnen en gerechten feest viert.

Moraira, het land van wonderen

Moraira is een van de mooiste stadjes in de regio met geweldige stranden en prachtige, oude architectuur. Het is een écht toeristisch plaatsje met een gloednieuwe, ultramoderne jachthaven en met een, van alle kanten, adembenemend uitzicht.

Conclusie

Of u nu een zeiler bent, van zeilraces houdt of niet, één van die prachtige, luxe huizen in Moraira zou uw leven compleet kunnen veranderen. Verhuizen naar uw droomhuis in dit magische stadje zal uw horizon verleggen en garant staan voor uw geluk in de komende jaren.