Waarom een ​​huis of villa te kopen in Javea Spanje

Waarom een ​​huis of villa kopen in Javea Spanje?

Huizen te koop in Javea Spanje, en waarom je hier zou moeten investeren .

Javea ligt aan de voet van de indrukwekkende Móntgo (gebergte) in het noordelijke deel van de bereich, en is een van de meest populaire plaatsen in de regio. Javea is een paradijselijke plek en heeft ontzettend veel te bieden, waaronder enkele van de mooiste gouden stranden van Spanje. Door de combinatie tussen het gevarieerde landschap (stranden en natuur), het milde klimaat het hele jaar door, zorgvuldige organisatie van de gemeente en uitgebreid scala aan toeristische voorzieningen, kan Javea worden bestempelt als het juweeltje van de bereich. Natuurlijke schoonheid, moderne faciliteiten en de charme van een oud vissersdorp zijn de factoren die deze plek zo uniek maken. Daarbij is Javea door de World Health Organisation uitgeroepen één van de gezondste plaatsen ter wereld. De bijzondere ligging zorgt voor een combinatie van schone lucht en gemiddeld 320 zonnige dagen per jaar.


Wil je je zoektocht naar villa te koop in Javea, Spanje beginnen? Of op zoek naar appartementen te koop in Javea Spanje?Klik hier

villa te koop in javea spanje montgo mountain javea mnm

Javeas ligging en activiteiten

Javea ligt oostelijke puntje van het vasteland van Spanje, waardoor het ook wel ‘de dageraad van Spanje’ wordt genoemd, hier komt de zon als eerste op. Javea ligt ongeveer 100 km van Valencia en 90 km van Alicante. Beide steden zijn zeker een bezoekje waard en beschikken bovendien over luchthavens die makkelijk te bereiken zijn vanaf Javea. Naast het bezoeken van prachtige stranden en goede restaurants is ervan alles te doen voor jong en oud. Zo wordt bijvoorbeeld duiken in Javea sterk aanbevolen en er worden eindeloos veel cursussen aangeboden. Dit geldt overigens ook voor surfen (paddel) en andere watersporten! Verder heeft Javea heeft een eigen Go Kart-parcours en midgetgolf banen, twee grote tennisclubs en een bowlingbaan. Daarbij heeft de bereich ook nog eens meer dan 13 golfbanen, waarvan er twee rondom Javea liggen. Voor de wandelaars zijn er verder geweldige wandelroutes in en rondom Javea. Zo kun je onder andere wandelingen maken naar de twee uitkijkpunten met hun vuurtorens en adembenemende uitzichten. Indien geïnteresseerd kun je in het toeristen informatie kantoor vragen om het boekje ‘Nature Parks and Trekking Routes’ voor de beste tips. Op zoek naar iets extra’s voor de kinderen? Ga dan zuidwaarts richting Benidorm (slechts 30 tot 40 minuten ten zuiden van Javea) waar je themaparken, zoals Terra Mittica en Aqualandia kunt vinden.

Er zijn prachtige huizen te koop in Jávea Spanje. Je zoektocht naar villa’s of appartementen te koop in Jávea Spanje beginnen?Klik hier.

Jávea bestaat in feite uit drie verschillende plekken die allemaal een paar minuten van elkaar verwijderd zijn; het oude centrum, de haven en het strand.>Het oude centrum van Jávea. (Appartementen te koop in javea spanje)

huizen te koop in javea spanje

Jávea heeft nog steeds een uniek Spaans karakter. Het historisch centrum wordt gekenmerkt door smalle straatjes, oude Tosca-steen gebouwen en de rijke Middeleeuwse geschiedenis die haar sporen heeft achtergelaten. Het historische hart van Jávea is de kerk van Sant Bertomeu. Één van de binnenmuren is uit het jaar 1244, het jaar waarin de Spaanse koning ‘Jaime de Veroveraar’ de Moren versloeg. Wat eten betreft kun je de Spanjaarden het beste om advies vragen, zij weten waar je de heerlijkste tapas kunt eten voor de laagste prijzen, meestal verborgen in de kleine zijstraatjes… Als je op zoek bent naar bijvoorbeeld een appartement te koop in Jávea, dan is het oude centrum een ​​geweldige plek om te beginnen. Er zijn ook enkele fantastische villa's te koop in Jávea’s oude centrum, en vooral in de omliggende campo.De haven: Villa te koop in Javea Spanje (huis kopen javea)

huis kopen javea

De haven van Jávea heeft een fascinerende charme die moeilijk te definiëren is. Witgekalkte huizen, stijlvolle boetiekwinkels en gezellige cafés sieren de straten en promenade, welke het hele jaar door levendig zijn. Je kunt toekijken hoe de vissers hun vangst elke dag binnenbrengen en deze vervolgens proeven in de omliggende restaurants. Daarbij is het uitzicht over de azuurblauwe baai werkelijk spectaculair!

Vraag je je nog steeds af waarom je onroerend goed te koop zou moeten kopen in Javea, Spanje?Playa del Arenal: Huizen te koop in Javea Spanje

huis kopen javea appartementen te koop in javea spanje arenal

Het prachtige zandstrand van Jávea is beplant met palmbomen en biedt faciliteiten zoals fitness- en speeltoestellen. Het strand is fantastisch met fijn, goudkleurig zand. De schone en warme Middelandse Zee is daarbij kalm en ondiep, waardoor het geschikt is voor jong en oud. In de zomer ligt er een duikplatform in de baai en kan er van allerlei watersport activiteiten worden genoten. De boulevard biedt een geweldige range aan bars en restaurants met nationale en internationale specialiteiten. Het is de ideale locatie om een appartement of villa te kopen voor hen die graag tijd op het strand doorbrengen of hun woning in de zomer graag verhuren aan zomergasten. Daarbij is Playa del Arenal ook dé plek waar men heen kan voor een feestje tot in de vroege uurtjes.


MNM - Op zoek naar gevestigde en professionele makelaars die onroerend goed te koop aanbieden in Jávea, villa te koop in javea spanje, huis kopen javea, huizen te koop in Javea Spanje, appartementen te koop in javea spanje, Spanje of omliggende gebieden? Stuur ons een e-mailinfo@mnmcostblanca.comof bel vandaag op +34-96.6475997