Negatieve rente is een uitnodiging om te investeren; doe dat (in een huis) aan de Costa Blanca!

Wie meer dan € 100.000 op zijn bankrekening heeft staan, ontvangt nu minder rente. Passieve inkomsten zijn natuurlijk fantastisch, maar hoe zou het zijn als u dit geld voor de komende jaren in geluk zou kunnen investeren? Grote Europese banken proberen geld in beweging te brengen en beleggers zo ver te krijgen om hun geld op te nemen. Lees verder, want de Costa Blanca is dé plek om geld te beleggen. De tijd is er nu rijp voor. 

 

De Europese Unie wil geld uit de banken trekken

Na de grote financiële crisis van 2008, hebben veel banken hier protectionistische maatregelen getroffen om hun vermogenswaarde weer op te bouwen. De crisis ging voorbij, maar de gevolgen zijn nog overal ter wereld voelbaar. Door de wereldwijde economie is er een onzeker investeringsklimaat ontstaan. Daardoor lieten veel mensen hun vermogen op hun bank- en spaarrekening staan, en deden er economisch gezien niets mee. De strategie van de Europese Centrale Bank was het om geldbezitters ertoe te bewegen hun bezit terug te brengen in de economische geldstroom. Daartoe werd de rente zo onaantrekkelijk mogelijk gemaakt … tot aan een negatieve rente toe. 

 

Bovendien staat ook de kredietrente op een historisch laag niveau. Daarom kunt u nu gebruikmaken van deze absurd lage rente om uw dromen te vervullen. Er is geen beter moment om uw droom van een huis aan het strand waar te maken. 

 

Geld ongebruikt laten is zonde

Dit is een gouden regel wat betreft geld: als uw geld geen geluk brengt of niet méér geld oplevert, dan klopt uw strategie niet. Ongebruikt geld is een grote misser in een wereld die zo snel gaat. Wat zijn waarde nooit verliest en zelfs alleen maar in waarde toeneemt, is onroerend goed. Deze waardetoename is exponentieel, als je een huis op een plek met een dergelijke natuurlijke schoonheid koopt, waar de vraag zal toenemen en het aanbod minder wordt. Bovendien liggen de prijzen op dit moment betrekkelijk laag, maar daar hebben wij het later over. 

 

Natuurlijke schoonheid en historisch erfgoed

Dit zijn de belangrijkste criteria voor de beoordeling van de plek waar u zich bevindt: natuur en historie. En die zijn in deze regio van Spanje op hun best. U kunt er naar de Middellandse Zee rijden en van de zon genieten op een van ’s werelds meest pittoreske plekken. U kunt ook een heuvel beklimmen en genieten van een adembenemende blik op het blauwste blauw te midden van weelderig natuurschoon. Er zijn letterlijk honderden wegen en paden om te verkennen en diep in de mooie natuur te duiken. 

 

Van de andere kant kunt u de middag op deze magische plek in badkleding afsluiten, nippend aan een biertje. De meeste dorpjes langs de Costa Blanca zijn echte pareltjes, die op tijd op hun waarde zijn geschat. Geniet van het beste van twee werelden: van het Europese comfort op topniveau en van de kleine straatjes en eeuwenoude gebouwen. Bovendien is de horeca en het nachtleven er fantastisch en bruisend. Daarom is de Costa Blanca een van de populairste vakantiebestemmingen in Europa. Hoe zou het zijn als u dit zou kunnen ervaren als iemand die er woont? Lees verder.

 

Conclusie – waarom juist nu?

De prijzen zijn op dit moment het laagst. Uw niet gebruikte geld, waarvoor Europese banken niks geven, kan u een mooier leven bezorgen. Geluk laat zich niet kopen, maar u kunt de perfecte setting creëren om het te laten floreren. Heel eerlijk, er is nog nooit een beter moment geweest dan nu om te investeren in een huis aan de Costa Blanca. Alles wat er nodig is, is een besluit  en uw leven kan voor altijd te veranderen. Met doorsnee hoeft u geen genoegen te nemen, maar geniet van de sterrenhemel van deze parel aan de Middellandse zee. Trek vandaag nog in een villa aan de Costa Blanca en doe het beste met het geld waarvoor u hard heeft gewerkt.