La Sella Golf Resort

Op dit moment is het La Sella Golf Resort een van de meest aantrekkelijke plekken in Spanje. Wilt u meer weten over dit resort, lees dan snel verder.

Toen in 1986 werd besloten om hier een golfresort te realiseren, leek dat aanvankelijk een waanzinnig idee. Zeker omdat in die tijd golf nog niet zo populair was als tegenwoordig.

De visionairs van toen, evenwel, schatten goed de toekomst in, herkenden het belang van een golfbaan. Vandaag, meer dan dertig jaar later, is La Sella Golf Resort uitgegroeid tot een van de belangrijkste trekpleisters van La Sella.

Geen wonder dat woningen in La Sella heel populair zijn bij kopers, ze kunnen hier immers hun favoriete sport beoefenen op dit prachtige golfresort.

Is dat een reden om een huis in La Sella te kopen? Misschien niet. Dus laten we eens kijken naar andere aantrekkelijke redenen om onroerend goed te kopen in La Sella!

Geweldige verbindingen

Waar is voor u het paradijs op aarde, weelderige tuinen en paleizen? Denkt u aan een eindeloze zee met grote witte zandstranden en palmbomen of misschien wel aan een waterrijk gebied met veel groen?

Dat klinkt misschien groots in de beschrijving maar ons idee van het paradijs is door de tijd heen veranderd. Tegenwoordig is het paradijs een plek met uitstekende verbindingen met de rest van de wereld.

Dat is precies wat La Sella u biedt. Deze plaats heeft internationale luchthavens en havensteden in de directe omgeving die vanuit La Sella makkelijk te bereiken zijn. 

Bovendien is het natuurlijk altijd leuk om door een van de mooiste streken van Spanje te rijden. 


Uitstekende infrastructuur

De goede infrastructuur is een groot voordeel, vooral in onze moderne wereld waar we ons overgeven aan alle mogelijke comfort. In La Sella kunt u echt alles vinden wat u nodig heeft.

Bij de vele winkels in de buurt en de apotheken en supermarkten om de hoek kunt u (niet alleen) alle basisbenodigdheden vinden. 

Wat heeft u verder nog nodig als u hierheen verhuist? Denia heeft goede scholen, een aantrekkelijke tennisclub, uitstekende restaurants en natuurlijk de golfbaan. 

De straten zijn breed en zeer goed verlicht zodat u zich dag en nacht veilig kunt verplaatsen. 

Het stadje is rijk aan natuurlijke schoonheid en kunstmatige structuren om dit aan te vullen. Het prachtige uitzicht op zee zal u betoveren en ook de aangelegde bezienswaardigheden zijn zeer de moeite waard. 

Zou het niet fantastisch zijn als u vanuit uw huis uitzicht hebt op de berg Montgó? Dit zijn de charmes waarover wij u hier vertellen!

Bezienswaardigheden in La Sella en directe omgeving

Als u een woning koopt in La Sella kunt u heerlijk ontspannen in het plaatselijke natuurreservaat. Het gebied is wettelijk beschermd en de natuur is er prachtig.

De mensen die hier wonen hebben hun droom van zomer, zon, zand en zee verwezenlijkt. Het Denia Marriot Hotel is ook een van de meest mooiste attracties in de buurt van La Sella. Dit hotel beschikt over 187 kamers en voorziet in een internationale golfbaan in het natuurpark. Het is een grote toeristische trekpleister voor veel mensen.

Op zondag kunt u een bezoek brengen aan de pittoreske markten van Jesus Pobre, maar er zijn natuurlijk nog genoeg andere leuke weekendactiviteiten in de omgeving te vinden.

Conclusie

Denia is zeker een van de meest aantrekkelijke plaatsen voor mensen die in La Sella verblijven. Vanuit de stad zijn de vele andere toeristische attracties makkelijk bereikbaar. 

 

Als u hier eenmaal bent, zal deze geweldige plaats aan al uw behoeftes en verlangens tegemoetkomen door de verscheidenheid aan activiteiten, amusement en uitstekende restaurants en bars.


Met een kleine investering in een woning in Denia kunt u uw droomhuis verwezenlijken. Maar haast u, veel mensen hebben al een huis of appartement in en rond Denia gekocht! Laat deze kans niet aan u voorbij gaan!