Investeren in de Costa Blanca

Investeren in de Costa Blanca


Wilt u beleggen in onroerend goed in Spanje? Investeren in onroerend goed kan DE beste financiële beslissing zijn die u ooit zult nemen. Zoals Mark Twain ooit zei: "Koop land, ze maken er niet meer van". En hij had gelijk!

Onroerend goed heeft een staat van dienst van solide prestaties. Investeren in onroerend goed biedt een potentieel om serieus rendement te behalen. Wanneer het verstandig wordt gehanteerd, kan het een onbetaalbare bron van cashflow worden. Zoals met elke investering, vereisen vastgoedinvesteringen dat u vooraf de risico's en veelbelovende beloningen begrijpt en af weegt. Afhankelijk van hoe u ervoor kiest om in onroerend goed te investeren, heeft u verschillende hoeveelheden tijd, kapitaal, kennis en geduld nodig.

Gelegen in de provincie Alicante, is de prachtige Costa Blanca, met meer dan 200 kilometer prachtige mediterrane kustlijn die zich uitstrekt van de stad Denia in het noorden tot Pilar de la Horadada in het zuiden, een ideale plek om te investeren in onroerend goed. Elk jaar wordt consequent aangetoond dat de lokale Spaanse vastgoedmarkt nog steeds buitengewoon actief is door alle buitenlandse kopers, wat vooral betekent dat uw hard verdiende geld zeer goed belegd blijft.

Volgens statistieken van de commerciële vastgoeddiensten en investeringsadviesbureau CBRE, realiseerden vastgoedbeleggingen in Spanje in de eerste drie maanden van 2017 3,417 miljoen euro, 50% meer dan het bedrag van dezelfde tijdschaal van het jaar ervoor.


Dus, hier zijn enkele redenen waarom beleggen in de Costa Blanca een geweldige kans is:

Prijzen aan de Costa Blanca zijn gestegen. De Costa Blanca is een zeer populaire plek voor zoveel verschillende nationaliteiten die hun eigendommen kopen. Van Britten, Nederlanders, Duitsers, Fransen, Belgen, Russen en zelfs Spanjaarden vanuit heel Spanje.

Afgezien daarvan willen Noord-Europeanen een stukje van wat Spaanse huiseigenaren elke dag als vanzelfsprekend beschouwen: een geweldige investering op een geweldige locatie! Veel kopers komen massaal naar de Costa Blanca waardoor ontroerend goed in de verkoop schaars is. Weinig aanbod betekent dat de prijzen stijgen.

Spaanse banken bieden op dit moment geweldige deals voor hypotheken, dus elke slimme vastgoedbelegger zou deze deals moeten pakken voordat ze beginnen te verdwijnen. De huidige vaste hypotheekrente is 3%, op basis van een quote van een van de Spaanse banken.

Huurwoningen zijn er maar heel weinig, dus het kopen van onroerend goed voor verhuur is een geweldig idee, wat een goed rendement oplevert. Dus misschien is een huisbaas toch wel helemaal jouw straatje!

De levensstijl.. Of je nu achterover leunt en geniet van het klimaat, een praatje maakt of een potje watersport doet, mensen zullen altijd naar Spanje gaan om het beste uit de ontspannen levensstijl te halen. Van alle tradities, cultuur, de Spaanse hemelse manier van leven, het heerlijke klimaat ... tot de sinaasappel- en citroenboomgaarden met een prachtig aroma van de bloesems aan de bomen ... Stel je voor dat je in je tuin bij het zwembad of op je balkon zit met een glas vers geperst, lokaal geteelde Valenciaans sinaasappelsap! De kosten hiervan zijn ... van onschatbare waarde!

Koop je woning klaar voor de zomer! Meer kopers zijn op zoek naar woningen om te kopen rond deze tijd van het jaar, vóór de zomer. Je wilt de beste kansen niet missen, heb ik gelijk? Het aantal beschikbare huizen is altijd lager na de zomer, waardoor de huizenprijzen stijgen.

Nou, vastgoed is altijd goed, wat ons betreft! Onroerend goed, zelfs op een zeer kleine schaal, blijft een beproefde manier om de cashflow en de rijkdom van een persoon te vergroten. Investeren in Spanje is een slim en voor de hand liggend idee. Het is niet onze mening, het zijn gegevens! Elk jaar kopen steeds meer mensen in Spanje en stijgen de huizenprijzen. Het enige wat je hoeft te doen is naar het patroon te kijken.

Snel feit: Wist je dat 90% van alle miljonairs dit wordt door onroerend goed te bezitten? Onroerend goed is de veiligste en beste investering die u kunt doen. Doe je onderzoek en ontdek hoe voordelig beleggen in onroerend goed echt kan zijn. Hoe meer je weet, hoe beter!

En vergeet niet dat verhuurders rijk worden in hun slaap!