Het beste wat Denia te bieden heeft en waarom u daar vandaag nog naartoe moet verhuizen

Het hart van de Costa Blanca is ook het hart van de Spaanse cultuur en traditie. Als u de echte roots van deze regio wilt leren kennen en ook het prachtige landschap wilt bewonderen, dan is Denia de plek bij uitstek. Lees verder en ontdek waarom dit stadje u zal weten te overtuigen om het roer om te gooien en de beste versie van uzelf naar boven te halen.

Een kleine stad met grote harten

Denia heeft iets meer dan 30.000 inwoners waarmee het overzichtelijk en gezellig is. Iedereen kent iedereen.. Hier ervaart u aan den lijve de beroemde Spaanse gastvrijheid en maakt u direct via de plaatselijke bevolking kennis met de ware tradities.

Het beste Spaanse eten

De inwoners van Denia kunnen de beste paella maken die u ooit hebt geproefd! Met de zee onder handbereik, zijn de zeevruchten hier veel smakelijker omdat er dagelijks verse aanvoer is op de locale visafslag. Maar hiertoe beperkt het culinaire wonder zich niet. U kunt er ook genieten van Tortilla de Patatas en vele andere traditionele Spaanse gerechten. Als voor u de liefde door de maag gaat, zal u zonder meer verliefd worden op Denia!

Natuur parken, watersport en nog veel meer

En om de bijgekomen kilo´s weer kwijt te raken, als men alle gerechten van de kaart heeft geprobeerd, biedt het beschermd natuurgebied zoals de berg Montgó de perfecte gelegenheid om te wandelen, te mountainbiken of gewoon te fietsen. Of om heerlijk actief te zijn in en rond het water waaraan u met de hele familie plezier beleeft! Want deze regio is beroemd om zijn waterportmogelijkheden.

De blauwe Middellandse zee ontmoet hier de middeleeuwse geschiedenis

De blauwe Middellandse zee ontmoet hier een van de grootste middeleeuwse grootmachten met zijn enorme historische erfgoed. Ervaar wandelend tussen kastelen en smalle straatjes de tijd van de Spaanse grootmacht.

Conclusie: vandaag nog naar Denia verhuizen 

De huizenprijzen in Denia zijn uitermate gunstig en er is een ruime keuze. Een luxe leven leiden op een van de meest bijzondere plekken ter wereld: het is op dit moment mogelijk. Verhuis naar Denia en u droomt de rest van uw leven met een glimlach in dit beloofde land.