Dutch English Spanish German Dutch Swiss Czech

Waarom koop een huis of villa te koop Denia Spanje

Waarom koop een huis of villa te koop Denia Spanje?

Huizen te koop in Denia Spanje, en waarom je hier zou moeten investeren.

Denia wordt beschouwd als het meest noordelijke stad van de Costa Blanca. De zon schijnt hier gemiddeld maar liefst 320 dagen per jaar! Denia wordt van Jávea gescheiden door de Móntgo – een berg die ook wel ‘de slapende olifant’ wordt genoemd door zijn bijzondere vorm. Er zijn meerdere wandelroutes naar de top, waarvandaan het uitzicht echt prachtig is. Denia verkennen is een waar genot door de levendige en Mediterrane sfeer. Er loopt een 20 kilometer lange kustlijn langs de stad waar voor ieders smaak wel iets te vinden is; van wandelroutes tot beachclubs. En wanneer het te warm wordt in de stad rol je gewoon de heerlijke Middelandse Zee in.

Wil je je zoektocht naar villa’s te koop in Denia, Spanje beginnen? Of op zoek naar appartementen te koop in Denia Spanje?Klik hier. De beste combinatie tussen stad en strand!


villa te koop denia montgo

Ligging en attracties in Denia: Huis Kopen Denia

Leven in Denia huizen te koop in denia spanje

In het noorden vindt je de uitgestrekte zandstranden die perfect zijn om te zonnebaden, zwemmen en om te wandelen langs de kust. Elk strand heeft de EC-blauwe vlag voor schone zeeën en biedt de nodige voorzieningen. In het zuiden vindt je ruige rosten en inhammen die natuurliefhebbers zeker zullen bewonderen. In deze heldere en schone wateren kun je zwemmen, duiken en vissen.

Er zijn prachtige huizen te koop in Denia, Spanje. Je zoektocht naar woningen in Denia beginnen?Klik Hier

Denia is een vrij grote stad waar een authentieke Spaanse sfeer hangt. De hoofdstraat in Denia biedt tal van cafés en designerwinkels. De faciliteiten zijn uitstekend - een modern ziekenhuis, spa's en twee hoogwaardige golfbanen in de omgeving; La Sella en Oliva Nova. Oliva Nova perfect voor appartementen te koop denia spanje.

Een belangrijk monument in Denia is het 16e-eeuwse kasteel. Deze ligt in het hart van de stad, bovenop een heuvel die een spectaculair uitzicht biedt. Andere bezienswaardigheden in de stad zijn kerken, monumenten, parken en de indrukwekkende sculpturen op de meeste pleinen. Denia heeft een grote en kosmopolitische haven- en jachthaven. Je kunt vanaf daar met veerboot naar de Balearen, inclusief Ibiza en Formentera, voor een dagje weg bijvoorbeeld. Vanuit Denia kun je ook de trein pakken, welke door een schilderachtig landschap via Calpe naar Alicante rijdt. De stad ligt dicht bij de bekende AP-7 snelweg die naar luchthavens van Valencia en Alicante leiden. Klaar om huis kopen Denia?

Leven in Denia

Over het gebied Denia

Zoals in de meeste westerse landen bestaat het onderwijssysteem in de Costa Blanca regio uit openbaar (gratis) of privéonderwijs. Kinderen in Spanje zijn wettelijk verplicht om naar school te gaan vanaf de leeftijd van 6 tot 16 jaar oud. Er zijn voornamelijk Spaanse openbare scholen, en een beperkt aantal particuliere Spaanse scholen. Er zijn ook verschillende internationale scholen, deze zijn allemaal particulier. Gezinnen die willen verhuizen naar deze zonnige regio na het kopen van een woning hebben een scala aan opties om uit te kiezen. Elk seizoen van het jaar zijn er verschillende festiviteiten, dus het is bijna onmogelijk om tijdens een bezoek aan Denia te ontkomen aan een religieuze of culturele viering. Deze gaan gepaard met vrije dagen en heel veel gezelligheid! Denia is geschikt voor alle soorten doelgroepen, van jonge gezinnen en oudere mensen, tot diegenen die willen genieten van het nachtleven en een dynamische omgeving.
DeniaMNM Costa Blanca - Op zoek naar gevestigde en professionele makelaars die onroerend goed te koop aanbieden in Denia, huizen te koop in denia spanje, ,villa te koop denia, huis kopen denia,appartementen te koop denia spanje, Spanje of omliggende gebieden? Stuur ons een emailinfo@mnmcostablanca.com- of bel vandaag op+34-96.6475997